ČEŠLJANJE LJUBIMACA: Kako da uvek budu uredni, a da se ne maltretirate ni vi ni vaš pas ili mačka?

0

Održavanje dlake vašeg ljubimca postalo je lakše nego ikad uz inovativnu rukavicu za češljanje ljubimaca.

Rukavica za četkanje ljubimaca
Rukavica za četkanje ljubimacafoto: Promo

Ne samo da će vaša mačka ili pas uživati u blagodetima nežnog češljanja, već ćete i vi uštedeti vreme i smanjiti nered koji obično prate tradicionalni alati za češljanje – pogledajte je OVDE.

 

Ova rukavica je dizajnirana kako bi odgovarala svim vrstama dlaka, dugim i kratkim, oštrim i mekim. Sa jedne strane, nežne silikonske iglice će stimulisati kožu i ukloniti olinjale dlake, dok će s druge strane efikasno razmrsiti zapetljane delove. Za razliku od običnih četki, nema čupanja. Bukvalno dok mazite svog ljubimca ga i češljate.

 

Rukavica za češljanje ljubimaca lako se čisti – samo u jednom potezu skinete sa nje sve nakupljene dlake. Ova rukavica se savršeno prilagođava svakoj ruci, čineći češljanje udobnim i prijatnim iskustvom i za vas, i za vašeg ljubimca. Takođe, njom možete vrlo uspešno sakupiti i dlake koje su se nagomilale po tepihu.

 

Gde može da se poruči ova rukavica? Možete je poručiti OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Rukavica za četkanje ljubimaca
Rukavica za četkanje ljubimacafoto: Promo

 

Redovno češljanje pomaže u smanjenju količine opadanja dlake i sprečava stvaranje čvorova, čineći krzno vašeg ljubimca sjajnim i zdravim.

 

Ne dozvolite da vaš ljubimac čupav, ućeban, da vaš dom bude preplavljen dlakama. Obezbedite mu najbolju negu uz našu rukavicu za češljanje ljubimaca. Naručite odmah i otkrijte razliku! Gde može da se poruči ova rukavica? Možete je poručiti OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

 

 

 

 

 

makonda-tracker