nema prepreka da probate

Kako da privučete SREĆU, LJUBAV I NOVAC? Mali (i besplatni) rituali uz koje 31. decembra možete ispratiti staru godinu

0

Mnogi u novogodišnjoj noći imaju snažnu želju da ostave sve loše stvari iza sebe u staroj godini i novu dočekaju sa svežom energijom.

Kako privući sreću u novogodišnjoj noći?
Kako privući sreću u novogodišnjoj noći?foto: Shutterstock / PeopleImages.com - Yuri A

Za ostvarenje želja nisu vam potrebni komplikovani rituali — važno je da sebi postavite realne ciljeve, verujete u uspeh i ne skrećete sa puta.

 

Premda je najvažnije vredno i fokusirano raditi sa planom na ostvarenju onoga što želimo i nameravamo, postoje i neki mali rituali koje možete isprobati u noći 31. decembra.

 

Ruski spiritualni vodič Elena Hristafarida govorila je o ritualima koje bi trebalo praktikovati pre ponoći 31. decembra. Cilj je privlačenje novca, ljubavi i sreće u narednoj godini.

 

 

Kako otvoriti put promenama?

 

31. decembra obucite bar jednu novu stvar. To ne mora nužno biti haljina ili neki glamurozan komad odeće, dovoljan je i nov veš ili aksesoar. Nosite tu novu stvar u ponoć, čime ćete otvoriti mogućnosti za nove stvari i promene u životu, sreći i ljubavi.

 

Nepotrebne stvari su nepotrebne

 

Rešite se svega što vam nije potrebno. U nekim zemljama praktikuje se bacanje starog nameštaja u novogodišnjoj noći. Iznesite sve staro kroz vrata, a obavezno izbacite đubre 31. decembra.

 

Obucite barem jedan nov komad odeće u novogodišnjoj noći
Obucite barem jedan nov komad odeće u novogodišnjoj noćifoto: Dan Dalton / Caia Image / Profimedia

 

Rešite se "prljavštine"

 

Najbolje je da operete kosu i simbolično uđete "čisti" u novu godinu, a možete pospremiti i stan, usisati, oprati stvari...

 

Pažljivo s novcem

 

Kada prođu 22 sata 31. decembra, ne pozajmljujte drugima novac, niti se vi uzajmljujte.

 

Ako baš morate, dajte novac desnom rukom, a uzmite levom. Najpre ga stavite na sto na nekoliko sekundi, ne prenosite ih direktno.

 

 

Privlačenje novca

 

Uzmite najvredniju novčanicu iz novčanika. Novac mora biti vaš. Presavijte novčanicu. Posle tačno 23 sata, poklopite je čašom iz koje pijete ili ste pili u novogodišnjoj noći. Neka niko ne dira novac i čašu.

 

Pre ponoći, okrenite čašu, sipajte piće da nazdravite u čast Nove godine, uzmite novčanicu u levu ruku i držite je u trenutku kada otkuca ponoć i iz 2023. uđemo u 2024. godinu.

 

SREĆNO!

 

*Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

DOČEKAJTE NOVU GODINU UZ KURIR TELEVIZIJU: Očekuje vas finale spektakularnog plesnog takmičenja i muzički šou naših najveći zvezda 1

 

makonda-tracker