delotvorno

SMETA VAM PREKOMERNO ZNOJENJE? Rešite se fleka i neprijatnog mirisa brzo i lako!

0

Vodite računa o higijeni, volite da se sređujete, da ste namirisani i lepo obučeni.

foto:  Erik Reis / Panthermedia / Profimedia
foto: Erik Reis / Panthermedia / Profimedia

A sve to pokvari fleka ispod pazuha, jer ne znate kako da se izborite učestalim znojenjem iako ste tek obukli čistu odeću. Ovo vam dodatno stvara stres, pa je znojenje sve veće. Dešava vam se i da osetite neprijatne mirise, ili čak da se znojite i na drugim mestima. Ne brinite, rešenje postoji! Isprobajte Perspi Guard sprej!

 

 

Perspi Guard sprej
Perspi Guard sprejfoto: Promo

Kako zapravo deluje ovaj sprej?

 

Perspi-Guard® namenjen je za upotrebu ispod pazuha, na dlanovima, stopalima i na grudima/leđima. Osigurava petodnevnu potpunu zaštitu od znojenja i pratećeg neprijatnog mirisa i pruža prijatan osećaj. Ovaj sprej je snažno i delotvorno sredstvo koje pomaže ljudima koji pate od teških oblika hiperhidroze (prekomernog znojenja), a istovremeno dovoljno je blag za normalnu upotrebu i kod ostale populacije.

 

Način upotrebe: Na početku tretmana preporučuje se korišćenje pet večeri za redom radi veće efikasnosti. Koristi se maksimalno tri puta nedeljno kako bi sprečili znojenje i neprijatne mirise. Nanosi se isključivo pred spavanje na suvu i čistu kožu.

Prsnite 2-3 puta na željeni deo tela i sačekajte da se osuši. Sledeće jutro poželjno je isprati tretirani deo tela. Korišćenje dnevnih dezodoransa je dozvoljeno.

 

Perspi Guard sprej
Perspi Guard sprejfoto: Promo

Moramo napomenuti da Perspi-Guard® sprej nije dnevni dezodorans već medicinski antiperspirant protiv prekomernog znojenja (hiperhidroze). Proizvod je u potpunosti laboratorijski testiran, prošao je sve oblike dermatološke kontrole u vidu alergija, reakcija kože na primenjeno sredstvo, uz dodatne testove za efikasno delovanje.

 

Njegova cena je 2.200 rsd, a možete ga poručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana.

 

 

 

makonda-tracker