korisno

Praktična mini-kamera – savršen način da zabeležite svaki važan trenutak

0

Volite da se lepo provedete i zabeležite svaki trenutak kako biste mogli da ga se prisetite kad god poželite. Bilo da se radi o putovanjima, izlascima, raznim druženjima morate da zabeležite kamerom. A za to vam je potrebna kamera koja je toliko praktična i mala da uvek možete da je ponesete sa sobom. Oduševiće vas ova MINI KAMERA!

Praktična mini-kamera
Praktična mini-kamera foto: Promo

Mini kamera SQ11 je kompaktna i svestrana kamera koja pruža visokokvalitetne video i fotografije. Sa podrškom za Full HD 1080P rezoluciju, ova kamera omogućava jasne i oštre slike.

 

Praktična mini-kamera
Praktična mini-kamerafoto: Promo

 

Ova kamera je kompatibilna sa sistemima: Windows ME/2000/XP/2003/Vista, Mac OS, Linux. Ima ugrađenu litijumsku bateriju koja omogućava kontinuirano snimanje do 60 minuta. Puni se preko usb-a putem računara otprilike oko dva sata. Podržava TF karticu kapaciteta do 32GB (kartica nije uključena). Ima ugrađen mikrofon/zvučnik (AAC). Rezolucija kamere je 12MP i ima noćni režim.

 

Paket pored kamere sadrži USB/TV Out 2-u-1 kabl, držač, stezaljku i uputstvo.

 

Praktična mini-kamera
Praktična mini-kamerafoto: Promo

 

Mini kamera SQ11 je savršen izbor za sve koji žele da snimaju svoje vožnje, događaje ili trenutke visokim kvalitetom slike i videa. Ova kompaktna kamera se lako montira i koristi, čineći je neizostavnom opremom za svakog vozača ili ljubitelja fotografije i videa. Nabavite je danas i zabeležite svaki važan trenutak u kristalno jasnom kvalitetu.

 

Poručite je odmah OVDE po ceni od 1.899 rsd ili pozovite 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

makonda-tracker