ušuškajte se

UDOBNO I PRAKTIČNO: Jeste li čuli za ćebe-duks sa rukavima i kapuljačom?

0

U vreme hladnih večeri, svima nam je potrebna udobnost i toplota. Imamo sjajne vesti za sve ljubitelje ušuškavanja - sada postoji nešto što je mekano, prijatno i praktično, čak i više nego što ste navikli.

Ušuškajte se u ćebe jorgan
Ušuškajte se u ćebe jorgan foto: Promo

Zamislite ćebence koje izgleda poput udobnog duksa, koje vam omogućava da ostanete toplo pokriveni, ali i slobodni da koristite svoje ruke za druge aktivnosti, bilo da čitate knjigu, upravljate daljinskim upravljačem, pijete čaj, radite na laptopu ili telefonirate – pogledajte OVDE!

 

Ovaj jedinstveni komad za opuštanje takođe ima kapuljaču, koja će vas dodatno zaštiti od hladnoće, dok se u ogromnom džepu u sredini ćebeta možete opremiti sa svim potrebnim sitnicama, poput maramica, telefona ili daljinskog upravljača.

 

Ne morate više da brinete o tome gde da pronađete ovakvo čarobno ćebence - možete ga nabaviti online putem linka OVDE, ili jednostavno pozivom na broj 011/6 888 999.

 

Uživajte tokom hladnih dana u jorgan duksu
Uživajte tokom hladnih dana u jorgan duksu foto: Promo

 

Ovo ćebence je savršeno za muškarce i žene različitih građa i kilaža, a dimenzije su sledeće:

  1. Dužina: 90 cm
  2. Širina: 78 cm

Sada možete da uživate u jesenjim večerima sa maksimalnim komforom i stilom uz ovo posebno ćebence koje će vas zagrliti i pružiti vam toplinu dok uživate u omiljenim aktivnostima. Obezbedite sebi nešto što će vam osigurati savršen jesenji užitak.

Ušuškajte se u duks ćebe
Ušuškajte se u duks ćebefoto: Promo

 

makonda-tracker