super pomoćnik

TRAKA LEPLJIVA sa obe strane (velika AKCIJA): Evo zašto vam je NEOPHODNA i kako sa njom štedite!

0

Ne treba posebno naglašavati koliko je ova traka korisna i nezamenljiva u svakoj kući – otkrijte u nastavku kako vam može olakšati život!

foto: Promo
foto: Promo

Jedinstvena karakteristika ove trake je što je lepljiva s obe strane, što znači da je možete pričvrstiti na željeno mesto, a zatim na nju zalepiti predmet koji želite da fiksirate ili okačite. Sada možete postaviti sliku na zid bez potrebe za bušenjem ili oštećenjem nameštaja. Takođe, možete stabilizovati tepih koji se neprestano pomera bez upotrebe eksera ili lepka. Ova traka je takođe odlična za pričvršćivanje predmeta u automobilu ili radionici, kao i za kačenje različitih plastičnih predmeta na zid ili pločice, na primer, plastične čaše za četkice za zube.

 

Pakovanje uključuje traku koja je ukupno dugačka 3 metra, a možete je lako iseći na željenu dužinu. Delovi koji su korišćeni mogu se jednostavno oprati i ponovo koristiti, čineći je ekonomičnim i održivim rešenjem za vaše svakodnevne potrebe.

 

Ne propustite ovu izvanrednu ponudu! Danas je traka sa dvostranim lepljenjem dostupna po posebnoj AKCIJSKOJ ceni OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

 

Pogledajte i video demonstraciju kako koristiti ovu traku:

 

 

Sada je takozvana dvostrano lepljiva traka dostupna po posebnoj AKCIJSKOJ ceni – poručite je online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

makonda-tracker