soc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

efikasno

TOPI MASNE NASLAGE I IZGRAĐUJE MIŠIĆE: Počnite da mršavite na zdrav način!

Redovnim vežbanjem ojačaćete mišiće i mnogo ćete se bolje osećati.

foto: Dmitrii Kotin / Alamy / Alamy / Profimedia
foto: Dmitrii Kotin / Alamy / Alamy / Profimedia

Oslobodićete se stresa i nesanice, poboljšati imunitet i bićete puni energije i elana. Na taj način, rešićete se viška kilograma, osetiti samopouzdanje i pokrenuti pozitivnu energiju.


Kod mišićne mase je važno osigurati dovoljno proteina za izgradnju one prave – čiste mišićne mase. Pobrinuti se moramo i za dovoljan unos kalorija. Šta je još važno da unesete kako bi povećali mišićnu masu?

 

Naime, protein je gradivni materijal u našem organizmu. Kao što je kuća izgrađena od cigala tako je i mišić izgrađen od proteina.

 

Da biste izgradili mišićnu masu, morate imati dostupnu dovoljnu količinu proteina putem hrane. Međutim, često nije lako uneti hranom potrebnu količinu proteina pa je dodatak u vidu proteinskog šejka brzo i praktično rešenje. Sa druge strane, velika količina proteina može da optereti stomak, jer hrana koja sadrži proteine obično sadrži i dosta masnoća, te vreme njene apsoprcije može biti i višečasovno.

 

Tu se krije još jedna velika prednost proteina kao suplementa – skraćeno (minimalizovano) vreme apsorpcije.

 

Spirulina
Spirulinafoto: Promo

 

San Sebastan Spirulina zadovoljava apetit, predstavlja izvor energije sportistima i ubrzava oporavak posle treninga!

 

Njena jednostavna upotreba kroz tablete, olakšaće unos spiruline zbog neugodnog mirisa koji je karakterističan za spirulinu u formi praha.

 

San Sebastan Spirulina ima čak 70% lako svarljivih proteina i ne samo to! Sadrži ispod 10% nezasićenih masti, odnosno polinezasićenih masnih kiselina. Mišići će vam biti zahvalni i na količini kalcijuma- 300% veća od količine koju sadrži mleko!

 

OVDE možete poručiti San Sebastian Spirulinu kao i pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.