spas

ŠTA AKO VAM KLIMA DUVA U VRAT: Kako da se rashladite, a da se ne ukočite?

0

Letnje temperature mogu biti nemilosrdne, ali to ne znači da morate trpeti nelagodnost hladnog vazduha koji neprestano duva u vašem prostoru.

foto: Promo
foto: Promo

Zaboravite na bolove u vratu, ukočenost leđa i glavobolje uz pomoć ovog jednostavnog, ali genijalnog rešenja – pogledajte OVDE!

 

Predstavljamo vam usmerivač vazduha – vaš ključ za neometano uživanje u svežini klime, bez ikakvih neprijatnosti. Bilo da se radi o vašem domu, kancelariji ili dečijoj sobi, ovaj inovativni dodatak promeniće vaše iskustvo rashlađivanja.

 

Ovo krilo se lako pričvršćuje na vašu klimu i usmerava protok vazduha prema gore, umesto da duva direktno prema vama. Tako ćete uživati u prijatnom hlađenju bez nelagodnih efekata. Ne samo da ćete izbeći fizičke tegobe, već ćete i povećati efikasnost klime, jer će se vazduh ravnomerno rasporediti po prostoriji.

 

Usmerivač vazduha za klima uređaj
Usmerivač vazduha za klima uređaj foto: Promo

 

Osnovna dužina od 50cm može se proširiti do čak 74cm dodavanjem bočnih "krila", omogućavajući vam da precizno usmerite protok vazduha u skladu sa strukturom vaše prostorije.

 

Ovo je vaša prilika da se oslobodite nelagodnosti i stvorite idealno okruženje za rashlađivanje. A sada, tokom posebne AKCIJE, usmerivač vazduha je dostupan po neverovatnoj ceni! Ne propustite priliku da obezbedite sebi ovaj komfor.

 

Vaše rešenje za prijatno rashlađivanje je tu! Naručite svoj usmerivač vazduha danas putem telefona na broj 011/6 888 999 ili online na našem sajtu OVDE.

 

 

 

makonda-tracker