sjajna ideja

Istuširajte ljubimca BEZ STRESA: Kako najlakše okupati psa za 10 min?

0

Kupanje vašeg četvoronožnog prijatelja nikada nije bilo tako jednostavno i prijatno zahvaljujući inovativnom Aquapaw crevu.

foto: Promo
foto: Promo

Ono vam omogućuje temeljno i nežno kupanje ljubimca, a istovremeno sebi olakšavate ceo proces. Pogledajte ga OVDE.

 

Šta čini Aquapaw crevo tako posebnim?

 

Njegova tajna se krije u genijalnoj prskalici sa silikonskim iglicama, koja nije samo prskalica već i četka. Ove mekane "iglice" nežno prodiru kroz dlaku, omogućavajući vam da je temeljno očistite i raščešljate dok istovremeno masirate psa. Ovaj nežni tretman ne samo da čini dlaku lepšom i sjajnijom već i poboljšava cirkulaciju, čime se poboljšava opšte zdravlje kože.

 

Ono što Aquapaw crevo zaista izdvaja je praktičnost. Prskalica se jednostavno fiksira na vašu ruku, omogućavajući vam slobodne ruke za temeljno kupanje i mazanje vašeg ljubimca. Klikom na sredinu prskalice aktivira se ili deaktivira voda, što znači da možete lako prekinuti tok vode kada god želite, bez potrebe da skidate prskalicu sa ruke. To znači brže i efikasnije kupanje za vas i vašeg ljubimca.

 

hangar
foto: Promo

Aquapaw crevo dolazi sa podesivim kaišem koji se udobno prilagođava vašoj ruci, bez nepotrebnog stezanja ili klizanja. Uz crevo dobijate i adaptere za tuš ili baštensko crevo, što znači da možete koristiti Aquapaw kako u kupatilu, tako i napolju u dvorištu.

 

Ne gubite više vreme i živce tokom kupanja vašeg ljubimca! Aquapaw crevo je vaša ulaznica u svet nežnog, temeljnog i praktičnog kupanja. Neka vaš ljubimac uživa u nežnim masažama dok vi brinete o njegovoj higijeni na lak i efikasan način.

 

Iskoristite ODLIČNU AKCIJU i poručite Aquapaw crevo već danas putem sajta OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999. Vaš ljubimac zaslužuje najbolje, a vi zaslužujete olakšanje pri kupanju. Spremite se za besprekorno čistoću i maženje!

 

hangar
foto: Promo

 

makonda-tracker