TRIK ZA ODBRANU OD KOMARACA I INSEKATA: Pogledajte šta vam je potrebno da ih se otarasite!

0

Komarci osim što mogu da budu veoma dosadni i da vam upropaste uživanje, kod nekih osoba predstavljaju i veći problem jer su alergični na ujed.

Rešite se komaraca brzo i lako
Rešite se komaraca brzo i lako foto: Federico Caputo / Alamy / Alamy / Profimedia

Kako ne bi dolazilo do ovakvih neprijatnosti, a i kako biste vi nesmetano uživali potreban vam je baš ovaj aparat protiv insekata!

 

Reket protiv komaraca
Reket protiv komaracafoto: Promo

 

Aparat protiv insekata Esperanza EHQ004 je izuzetno efikasan uređaj namenjen za suzbijanje muva, moljaca, komaraca i drugih dosadnih insekata koji vam ometaju mir i udobnost u kući. Ovaj aparat je posebno praktičan jer radi na baterije, što ga čini pogodnim za korišćenje kako unutar kuće, tako i na otvorenom, poput bašte ili terase.

 

Jedna od glavnih prednosti aparata protiv insekata Esperanza EHQ004 je to što ne koristi hemijske supstance niti emituje mirise. Umesto toga, koristi električni sistem kako bi privukao i neutralisao insekte.

 

Dizajniran u obliku reketa, ovaj aparat je praktičan za upotrebu. Sa dimenzijama od 22x55x2cm, lako ga je držati i manevrisati kako biste efikasno ciljali i udarali insekte.

 

Uz unutrašnji napon mreže od 1200V, aparat protiv insekata Esperanza EHQ004 je sposoban da efikasno neutrališe dosadne insekte koji vam smetaju.

 

OVDE ga možete poručiti po ceni od 1.199 rsd ili pozovite 011/4420-502 svakog radnog dana.


 

makonda-tracker