odlična stvar

ZABELEŽITE NEPRIJATNE SITUACIJE TOKOM VOŽNJE: Budite sigurni i nabavite OVU auto kameru!

0

Tokom vožnje mogu da se dešavaju i lepe stvari, da vidite prelepe pejzaže i prirodu, ali i, na žalost, mogu da se dese neprijatne situacije.

Kamera za snimanje vožnje
Kamera za snimanje vožnjefoto: Antonio Guillen Fernández / Panthermedia / Profimedia

Kako biste poboljšali vašu vožnju i bili sigurniji, vreme je da za vaš automobil nabavite neizostavan dodatak - auto kameru! Sa njom možete zabeležiti vaš tok putovanja i biti sigurni da imate snimljeno ako se nešto loše desi.

 

Kamera za snimanje vožnje
Kamera za snimanje vožnjefoto: Promo

 

Auto kamera za snimanje saobraćaja je kompatibilni ultra tanki rekorder u vožnji, Full HD 1080P rezolucije i širokougaonog objektiva od 120 stepeni. Kompatibilan je sa TF memorijom, do 32 GB funkcije kontinuiranog snimanja u ciklusu i sa G integriranom senzorskom funkcijom.

 

Uređaj za snimanje u koracima:


1. Uključite snimanje na izborniku


2. Pre upotrebe formatirajte karticu u fotoaparatu


3. Zahvaljujući visokoj osetljivosti, isključivanje G senzora uštedeće puno videa koji se ne mogu pokriti u ciklusu. Tako se kartica brzo popunjava, a zatim se video zapis zaustavlja.

 

Važno: Koristiti auto punjač do 12 volti, a ako u vašem automobilu stoji naznaka da je punjač 24 volta onda može uništiti kameru. Baterija je vrlo mala, uvek se puni s auto punjačem.

 

Paket uključuje auto kameru, držač, auto punjač i korisnički priručnik.

 

Kamera za snimanje vožnje
Kamera za snimanje vožnjefoto: Promo

 

Budite spremni za svaku situaciju i poručite ovu auto kameru OVDE po ceni od 2.490 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana.

makonda-tracker