zaboravite na neprijatnost

PRATE VAS NEPRIJATNI MIRISI: Sprečite prekomerno znojenje i budite sveži svaki dan na OVAJ način!

0

Dovoljno je što tokom leta većina teško podnosi vrućine i stalno se znoji, ali onima koji se bore sa hiperhidrozom je to još veća borba.

foto: Aaron Bastin / Alamy / Alamy / Profimedia
foto: Aaron Bastin / Alamy / Alamy / Profimedia

Svaki izlazak napolje i među ljude njima predstavlja poteškoću. Kako biste se osećali sigurnim i bili sveži, na jednostavan način možete da rešite ovaj problem. Sve što vam treba je Perspi Guard sprej!

 

Perspi Guard sprej protiv znojenja
Perspi Guard sprej protiv znojenjafoto: Promo

 

Kako zapravo deluje ovaj sprej?

 

Perspi-Guard® namenjen je za upotrebu ispod pazuha, na dlanovima, stopalima i na grudima/leđima. Osigurava petodnevnu potpunu zaštitu od znojenja i pratećeg neprijatnog mirisa i pruža prijatan osećaj. Ovaj sprej je snažno i delotvorno sredstvo koje pomaže ljudima koji pate od teških oblika hiperhidroze (prekomernog znojenja), a istovremeno dovoljno je blag za normalnu upotrebu i kod ostale populacije.

 

Način upotrebe: Na početku tretmana preporučuje se korišćenje pet večeri za redom radi veće efikasnosti. Koristi se maksimalno tri puta nedeljno kako bi sprečili znojenje i neprijatne mirise. Nanosi se isključivo pred spavanje na suvu i čistu kožu.

 

Prsnite 2-3 puta na željeni deo tela i sačekajte da se osuši. Sledeće jutro poželjno je isprati tretirani deo tela. Korišćenje dnevnih dezodoransa je dozvoljeno.

 

Perspi Guard sprej
Perspi Guard sprejfoto: Promo

 

Moramo napomenuti da Perspi-Guard® sprej nije dnevni dezodorans već medicinski antiperspirant protiv prekomernog znojenja (hiperhidroze). Proizvod je u potpunosti laboratorijski testiran, prošao je sve oblike dermatološke kontrole u vidu alergija, reakcija kože na primenjeno sredstvo, uz dodatne testove za efikasno delovanje.

 

Njegova cena je 2.200 rsd, a možete ga poručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana.

 

*Još sjajanih proizvoda, po pristupačnim cenama, možete OVDE pronaći.

makonda-tracker