putujete bezbrižno

POČINJE SEZONA LETOVANJA: Set od čak 3 kofera po SUPER CENI – otporni, sa točkićima i pogodni za sve avanture

0

Vreme je napokon stiglo da se prepustimo čarima mora koje smo tako strpljivo iščekivali!

Koferi po super ceni
Koferi po super ceni foto: Promo

Ali tu su uvek standardne muke: koji kofer izabrati i koliko poneti, da li će sve stati ili će biti suviše prostora? Ne brinite, imamo idealno rešenje - upoznajte se sa ovim fantastičnim koferima!

 

Sada možete nabaviti čak 3 kofera po neverovatnoj ceni (za porudžbine, pozovite 011/6 888 999 ili poručite online OVDE). Ovi koferi su različitih veličina: jedan je veliki, drugi srednji, a treći je mali. Najbolje od svega je što se jedan može smestiti u drugi što će vam uštedeti prostor kada niste na putu i koferi su odloženi.

 

Koferi na akciji
Koferi na akciji foto: Promo

 

 

Zašto vam je potrebna baš ova kombinacija od 3 različite veličine?

Ponekad vam je potrebno mnogo odeće za duga i udaljena putovanja, ali takođe je važno da imate i manji kofer za vikend izlete. Svaki od ovih 3 kofera je opremljen točkićima i ručkom za nošenje, a takođe ima i produživu ručku koju možete izvući kada je kofer pun i težak. Ovo će vam uštedeti napore i olakšati teret na vašim rukama i leđima. Plus, uštedeće vam vreme kada žurite.

 

Gde možete nabaviti ove fantastične kofer setove? Možete ih poručiti online OVDE ili pozvati broj 011/6 888 999! Ne propustite priliku da ih odmah nabavite po sjajnoj ceni!

 

makonda-tracker