IDEALNO ZA DAME

Pre odlaska u teretanu obavezno je jela OVO: Omiljeni doručak princeze Dajane topi SALO, a sprema se za samo 2 minuta

0

Ukoliko se pitate šta je priceza najviše volela da jede - evo odgovora 

Omiljeni doručak princeze Dajane
Omiljeni doručak princeze Dajane foto: Profimedia

Pitanje koje često muči običan svet jeste kako se živi na kraljevskom dvoru. Mnogo puta smo imali prilike da čujemo za razne protokole, zabrane, navike, a jedna je bila posebno interesantna.

 

Kako obični smrtnici nisu imali prilike da zavire u kraljevsku kuhinju tajnu vitke linije i načina na koji se hranila odao je šef kuhinje u palati Daren Mekgrejdi.

 

Mekgrejdi je jednom prilikom otkrio šta je to što je princeza Dajana najčešće doručkovala. On je objasnio da je ona tražila da joj on sprema za doručak minimum tri puta nedeljno specijalnu hranu koja je bila bogata proteinima i koja je imala malo ugljenih hidrata.

 

 

Reč je o pasulju koji je Dajana jela uz grejpfrut, šolju kafe i čašu soka od pomorandže pre odlaska u teretanu, rekao je šef kuhinje.

 

- Htela je pasulj jer joj je neko rekao da ima malo ugljenih hidrata, malo masti i proteine, što je odlično za nekoga ko vežba - rekao je Mekgrejdi za Insajder.

 

Iako nije tipično za naše podneblje,doručak princeze Dajane sa pasuljem, je deo tradicionalnog engleskog doručka. Služi se uz jaja, slaninu, kobasice i pečurke

 

Jedna novinarka koja je radila za Insajder, po imenu Aneta Konstantinides, odlučila je da isproba jutarnji jelovnik princeze Dajane.

 

Omiljeni deo Dajaninog doručka je bio pasulj iz konzerve
Omiljeni deo Dajaninog doručka je bio pasulj iz konzerve foto: Shutterstock / KATRYA.UK

 

- Baš kao i Dajana, otkrila sam da je pečeni pasulj odličan način se napunite gorivom pre podnevnog treninga. Obično ga uparim sa pečenim jajima i nekim feta sirom (ipak sam Grkinja) pa je dodala:

 

- Dodaću i kriške avokada ako imam. I pasulj uvek jedem sa puno ljutog sosa i sveže mlevenim crnim biberom. Pasulj takođe ima odličan ukus sa kajganom i tostom - otkrila je.

 

Princeza od Velsa je uvek jela pasulj iz konzerve.

 

- Za zagrevanje pasulja potrebno je samo dva i po minuta i zdrav je. Za doručak iskoristim pola limenke, koja ima 150 kalorija, devet grama proteina i nula grama masti – objasnila je novinarka.

 

Ovaj  brzi doručak sprema se za manje od 2 minuta, a daje snagu, topi masne naslage i čini da vaše telo bude vitko. Ukoliko dodate i malo fizičke aktivnosti dobra linija je zagrantovana. 

 

U videu koji sledi pogledajte koja je poenta posta, ako nije mršavljenje:

 

Bonus video:

 

 

makonda-tracker