efikasno

KREĆE POLAKO SEZONA ALERGIJA: Evo kako da na vreme zaštite svoje zdravlje!

0

Oko vas se svi raduju dužim i sunčanim danima, ali vi koliko god delili mišljenje sa njima znate da će ti dani vam biti ispunjeni i nekim ne tako lepim dešavanjima koji idu sa njima.

foto: Luca Antonio Lorenzelli / Panthermedia / Profimedia
foto: Luca Antonio Lorenzelli / Panthermedia / Profimedia

Kako se priroda budi, tako se budi i vaša alergija na razne polene. Svaki izlazak za vas predstavlja jedan veliki izazov, ali to sada ne mora da bude tako. Nabavite adekvatnu zaštitu koja ne samo da će vam pomoći da se izbotire sa alergenima, već će vam pomoći da zaštite od raznih bakterija i virusa – ZELENA MASKA!

 

Zelena maska napravljena je tehnologijom brizganja plastike, od materijala LDPE (low – density polyethylen), koji je neškodljiv. U pitanju je materijal koji odlikuje manja zatezna čvrstoća i povećana rastegljivost, što odgovara upravo potrebi da maska meko prijanja na lice.

Sastoji se od tela i poklopca. Koristi filter koji se postavlja između tela maske i poklopca. Nakon 5 dana korišćenja zelene maske sa filterom , u Beogradu, on izgleda ovako:

 

Višenamenska maska sa filterom.
foto: Promo

 

Zapitajte se samo na šta nam liče pluća zbog udisanja ovakvog „vazduha“? Na nama je da preduzmemo sve moguće mere da očuvamo svoje zdravlje, kao i zdravlje naših najdražih.

 

Naručite Zelenu masku klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 po ceni od 402 rsd. Filteri se uzimaju odvojeno i možete ih naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 po ceni od 108 rsd za komplet od 3 filtera.

 

Višenamenska maska sa filterom.
foto: Promo

 

* Filteri se koriste do 100 sati, nakon čega ih je potrebno promeniti. Sterilizacija maske je moguća kraćim prokuvavanjem na temperaturi od 80 do 90 stepeni, ili brisanjem alkoholom. Garancija na masku traje tri godine, ali se ne priznaje ukoliko je maska fizički oštećena ili je tretirana sredstvima koja nisu predviđena za LDPE.

 

 

makonda-tracker