BRINETE SE OKO ORALNE HIGIJENA VAŠEG PSA: Ovo je četkica za zube koju će pas obožavati, a vi biti mirniji i srećni!

0

Svi znamo da je oralna higijena jako bitna, pre svega kako bismo izbegli komplikacije, a i zaobišli odlazak kod zubara

foto:  Javier Brosch / Alamy / Alamy / Profimedia
foto: Javier Brosch / Alamy / Alamy / Profimedia

Isto tako je bitno da vodimo računa i o higijeni naših kućnih ljubimaca. Znamo da loše stanje neće uticati samo na njihove zubiće, već će polako uticati i na druge zdravstvene probleme. Mezimce možda ne možemo tako lako naterati da operu svoje zubiće ali od sada kroz zanimljivu igru može biti mnooogo drugačije. Ova koska je vaš idealan saveznik, jer će je vas ljubimac obožavati, a vi biti zadovoljni učinkom – pogledajte OVDE!

 

Koska za ljubimce 3 u 1 je fantastična stvar koja služi umesto četkice za pranje zuba, a pas se zapravo sve vreme igra. Nema mučenja koje se do sada podrazumevalo na pomen pranja zuba. Ona tako efikasno čisti zube psu zahvaljujući tome što ima dupli sloj: spoljašnji koji je bušan i kroz koji prolaze zubi (zapravo na taj način se čiste), i unutrašnji koji je tvrd i ne dozvoljava psu da kosku pregrize na pola.

 

Gde ova koskica može da se kupi? OVDE ili pozivom na 011/6 888 999. I vi i vaš pas ćete biti oduševljeni – pas novom igračkom, a vi time što su mu zubi čisti, a niste morali da se mučite.

 

Koska za pse
foto: Promo

 

Koska za čišćenje zuba napravljena je od otporne i kvalitetne gume i podjednako je zabavna svim psima, bez obzira na rasu i veličinu. Njena dužina je 25cm.

 

Održavanje je lako - možete je prati ručno ili u mašini za sudove.

 

Gde ova koskica može da se kupi? OVDE ili pozivom na 011/6 888 999. I vi i vaš ljubimac ćete biti oduševljeni – pas novom igračkom, a vi time što su mu zubi čisti, a niste morali da se mučite.

 

Koska za pse
foto: Promo

 

makonda-tracker