efikasno

Prekinite LOŠE NAVIKE PRED NOVU GODINU: Donesite pravu odluku za vaše zdravlje!

0

Bezbroj puta ste pokušavali da ostavite cigarete, ali bezuspešno. Iako imate velike želju da prestanete da puštite, uvek se vratite ovom poroku. Pogledajte OVDE šta vam u tome može pomoći!

 

foto: Profimedia / Paul Catalin Pop / Alamy / Alamy /
foto: Profimedia / Paul Catalin Pop / Alamy / Alamy /

Cigarete vam ne trebaju, jer ćete bez njih živeti mnogo zdravije i bolje, a imaćete i neuporedivo više novca na godišnjem nivou koji možete iskoristite za neke korisnije stvari.

 

Ono što će vam pomoći bez negativnih posledica po vaše zdravlje, a i kilažu jesu Quit Smoke magneti!

 

Magneti protiv pušenja
foto: Promo

 

Kako oni deluju? Aurikuloterapijom! Šta je to? Stimulisanje određenih tački na uhu zahvaljujući čemu se oslobađa endorfin – hormon sreće koji se oslobađa i kad udahnete dim cigarete. Dakle, poenta je u osećaju koji imate dok pušite cigaretu i od njega postajete zavisni, a ne od cigareta. Zato vam cigarete nisu potrebne, jer ih zamenjujete ovim fantastičnim otkrićem, Quit Smoke magnetima koji upravo daju isti taj efekat.

 

Postepeno dolazite do toga da vam cigarete nisu više toliko potrebne, pa ih smanjujete, jer se osećate dobro i bez njih. Na kraju dolazi do potpunog prestanka pušenja.

 

Magneti protiv pušenja
foto: Promo

 

Ove fenomenalne magnete možete već sada poručiti online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

 

Magneti Quit Smoke su mali i neprimetni, pa vam neće remetiti izgled niti vam smetati. Zapravo, i zaboravićete da ih imate na sebi!

 

Već danas okrenite novi list – poručite ih online OVDE ili pozovite na broj 011/6 888 999 po ceni od 990 rsd i ostavite cigarete zauvek.

UPOZORENJE: Magnete ne smeju koristiti osobe sa ugrađenim pejsmejkerom, defibrilatorima, insulinskim pumpama ili drugim elektronskim medicinskim uređajima. Držite magnete dalje od kompjuterskih diskova, audio/video traka i kreditnih kartica.

 

makonda-tracker