sačuvajte zdravu kičmu

RADITE u kancelariji ili od kuće SEDEĆI: Evo kako da sačuvate kičmu i sprečite bolove!

0

U slučaju da tokom dana provodite dosta vremena sedeći, jako je važno da nešto preduzmete kako biste sačuvali svoja leđa. Evo šta predlažemo – pogledajte OVDE.

foto: Profimedia / Piotr Marcinski / Panthermedia /
foto: Profimedia / Piotr Marcinski / Panthermedia /

Stvarčica koja je izuzetno jednostavna za korišćenje, a neverovatno korisna za vaša leđa jeste POTPORA ZA STOLICU!

 

Ona prati liniju leđa, na neki način vas „primorava“ da ih držite pravilno, a ipak vas ništa ne steže, ne žulja, ne smeta vam. A dodatna prednost je to što po sredini ima kuglice na koje kada se naslonite imate osećaj blage masaže.

 

***Potpora će vam kada je poručite brzo stići na adresu, gde god da se nalazite u Srbiji. Poručite ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.***

 

Potpora za kičmu
Potpora za kičmufoto: Promo

 

Njena velika prednost u odnosu na brojna slična pomagala jeste ta što ona odgovara svim stolicama, može da se stavi i na fotelju, a jako je dobra i za auto sedište (što je odlično za one koji se profesionalno bave vožnjom, na primer za taksiste).

 

Izrađena je od mrežice čije rupice omogućuju protok vazduha, pa se nećete znojiti više nego inače ako je imate na stolici. A cena je neverovatno snižena – sada je samo 990 rsd i na vašoj adresi može biti za 1-3 radna dana.

***Potpora će vam kada je poručite brzo stići na adresu, gde god da se nalazite u Srbiji.

 

Poručite ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.***

makonda-tracker