ISPROBAJTE

Olakšajte svoju svakodnevnicu: Idealno rešenje za vaše muke su ove ultra tanke naočare koje ćete obožavati!

0

Dosadilo vam je više da kada legnete da čitate razmišljate da li ćete kojim slučajem iskriviti ručkice od naočara ili da ćete te iste ručkice polomiti, a ne daj bože da ste ih slučajno negde zaturili da ne možete da ih pronađete.

foto: Promo
foto: Promo

Toliko ste umorni od svih tih briga da sve što želite jeste da tome već jednom dođe kraj. Možete napokon da odahnete, jer od sada to će biti za vas prošlost. Na tržištu su se pojavile naočare koje ćete odmah poželeti da posedujete, jer su one pre svega praktične, lagane i uvek uz vas - a to su ULTRA TANKE NAOČARE!

Naočare Hangar
foto: Promo

Ultra tanke naočare napravljene su od polikarbonata, što garantuje veliku izdržljivost i lakoću. Most je od fleksibilnog metala koji se prilagođava vašem licu i garantuje komfor u upotrebi.


U pakovanju, pored naočara, dobijate i futrolu i nalepnicu, koja je lepljiva sa obe strane, tako da može da se zalepi na poleđinu telefona, na primer.

Ukoliko vam se često dešava da zagubite svoje naočare, ovo je pravi spas za vas.

 

Takođe, ako ne volite da nosite svuda sa sobom nabudžene kutije u koje one mogu da stanu, sa ovim ultra tankim naočarama
rešavate i taj problem!

Naočare Hangar
foto: Promo

Naručite ultra tanke naočare klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog
dana, po fantastičnoj ceni od samo 1.900 rsd!

 

* Dostupne dioptrije su:
+ 1.00,
+ 1.50,
+ 2.00,
+ 2.50 i
+ 3.00.

makonda-tracker