isprobajte

Držala je razne dijete i ništa nije pomoglo: Uspela je da smrša, ubrza metabolizam i smanji apetit uz pomoć OVOGA!

0

Green Fit biljne kapi su me povele na zaista pozitivno putovanje ka ličnom zdravlju i podigle me iz sumorne svakodnevice u kojoj sam bila upala.

foto: Profimedia / Karel Noppé / Panthermedia
foto: Profimedia / Karel Noppé / Panthermedia

Nekoliko meseci pre nego što sam poručila ove kapi, pokušala sam da držim keto dijetu i ništa nisam uspela da smršam - zapravo sam i dobila na težini i nakon toga se osećala još gore i još umornije nego kada sam počela.

 

Green Fit biljne kapi su mi pomogle da lakše smršam tako što su mi pokrenule uspavani metabolizam i smanjile apetit. Istovremeno, osoblje Wellgreen-a mi je pružilo podršku tokom mršavljenja i uverili su me da ja mogu da smršam i da je samo potrebno da se uhvatim u koštac sa svojim slabostima / lošim navikama. Kada sam prvi put zvala da poručim kapi, ponudili su mi i savete vezane za ishranu i vežbanje i ukazali na neka pogrešna razmišljanja koja većinu ljudi teraju na nezdrave navike za početak.

 

GreenFit biljne kapi
foto: Promo

Iako može izgledati kao da čitav proces dugo traje, generalno verujem da su Green Fit biljne kapi odlična investicija u sebe same, jer će vas naterati da počnete da mislite na svoje potrebe i svoje zdravlje da stavljate na prvo mesto.

 

Veoma je važno pristupiti ovom programu manje kao „brzom rešenju“, a više kao početku putovanja na kome će imati uspone i padove, ali ćete na kraju doći do željene kilaže, izgleda, zdravlja, samopuzdanja i osećaja zadovoljstva.

 

Zato hvala Green Fit kapima! Radujem se što ću biti deo Wellgreen porodice i dalje.

 

https://www.youtube.com/watch?v=rZ16wcYjHow

 

 

Green Fit biljne kapi predstavljaju kombinaciju tinktura i ekstrakata čiji aktivni sastojci pospešuju metabolizam, regulišu probavu i eliminaciju suvišne tečnosti, te na taj način olakšavaju razgradnju masnih naslaga. Kapi povoljno deluju na smanjenje i održavanje željene telesne težine.

 

PREPORUČENA UPOTREBA PROIZVODA:

 

Odmeriti 75 kapi i rastvoriti u 30 ml (rakijska čašica) vode ili čaja. Green Fit biljne kapi piti 2 puta dnevno, ujutru i uveče. Preporučuje se konzumiranje tri bočice u kontinuitetu.

 

Cena Green Fit biljnih kapi iznosi 1.500 rsd i možete ih naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj

telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

 

Cena paketa 2+1 gratis (2 bočice kupite, treću dobijete gratis) iznosi 3.000 rsd i možete ga naručiti

klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

 

* Dostava je moguća samo na teritoriji Republike Srbije.

 

https://www.youtube.com/watch?v=SNbZcKNfNtM

makonda-tracker