ISPROBAJTE

Postala sam inertna i težina se samo povećavala: Na OVAJ prirodan način je uspela da izgubi skoro 45 kilograma!

0

Kada je 32-godišnja S.N. počela da doživljava napade panike nakon što je dobila drugo dete, znala je da mora da napravi veliku promenu u životu kako bi bila zdravija za svoju porodicu.

foto: Profimedia / Gennadiy Poznyakov / Alamy / Alamy /
foto: Profimedia / Gennadiy Poznyakov / Alamy / Alamy /

Ceca je rekla da je intenzivno vežbala u srednjoj školi, ali kada je otišla na fakultet, njena rutina se promenila.

 

„Postala sam inertna i težina se samo povećavala“, kaže sada već iskusna knjigovotkinja. „Nisam baš vežbala, nisam išala u šetnje i samo sam se družila sa prijateljima i jela mnogo hrane koju nisam smela da jedem.

 

U septembru 2020, nakon što je provela nekoliko meseci pokušavajući da koriguje svoju ishranu, Ceca je otkrila Green Fit, potpuno prirodne bilje kapi koje ubrzavaju metabolizam, pospešuju izbacivanje tečnosti i ubrzavaju topljenje masnih naslaga.

 

“Dopalo mi se što su kada sam ih nazvala da poručim, savetovali da se koriguje ishrana i da se uvede redovna fizička aktivnost”, kaže S.N.

Ceca kaže da je vežbala kod kuće u svojoj dnevnoj sobi tri do četiri puta nedeljno dok su njena deca, od 5 i 2 godine, bila u blizini.

 

„Pošto su bile brze vežbe, uklopila sam ih kad god sam imala vremena sa mališanima koji trče okolo“, kaže ona. „Fokusirala sam se na HIIT treninge, kao i na kardio vežbe i vežbe bez tegova gde se podiže isključivo sopstvena telesna težina.”

 

Nakon što je izgubila skoro 45 kg, Ceca je sada ponosna na svojih 84kg.

"To vreme je bilo emocionalno. Preselila sam se u novi grad. Nekako sam u potpunosti promenila ceo svoj život, ali sve na bolje. Osećam se odlično i više se ne stidim svoje težine", kaže ona. „Zaista mi je podiglo samopouzdanje i nivo opuštenosti da dozvolim sebi da probam sve i živim aktivnijim, zdravijim načinom života.

Green Fit biljne kapi predstavljaju kombinaciju tinktura i ekstrakata čiji aktivni sastojci pospešuju metabolizam, regulišu probavu i eliminaciju suvišne tečnosti, te na taj način olakšavaju razgradnju masnih naslaga. Kapi povoljno deluju na smanjenje i održavanje željene telesne težine.

 

GreenFit
foto: Promo

PREPORUČENA UPOTREBA PROIZVODA:

 

Odmeriti 75 kapi i rastvoriti u 30 ml (rakijska čašica) vode ili čaja. Green Fit biljne kapi piti 2 puta dnevno, ujutru i uveče. Preporučuje se konzumiranje tri bočice u kontinuitetu.

 

Cena Green Fit biljnih kapi iznosi 1.500 rsd i možete ih naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj
telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

 

Cena paketa 2+1 gratis (2 bočice kupite, treću dobijete gratis) iznosi 3.000 rsd i možete ga naručiti
klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

 

* Dostava je moguća samo na teritoriji Republike Srbije.

 

makonda-tracker