isprobajte

Vreme je da promenite loše navike: Ima li lakog načina da se ostave cigarete?

0

Ne treba ni da vam govorimo koliko je pušenje štetno za zdravlje, i vaše, a i vaše okoline. Plus vas cigarete ozbiljno „udaraju“ po džepu. Za novac koji trošite na njih mogli biste sebi štošta interesantnije i korisnije priuštiti. Istina je da nema baš nekog superlakog načina da se ostave cigarete ako ste pušač dugi niz godina, ali postoji način da olakšate sebi.

foto: Promo
foto: Promo

Ako ste makar nekad pokušali da ostavite cigarete, sigurno su vam se nudili kojekakvi flasteri, čajevi, kreme, žvake i slično. Međutim, uvek ste bili skeptični prema takvim stvarčicama s obzirom da su podrazumevale unos u organizam i/ili mazanje na kožu. Postoji još jedan metod za ostavljanje cigareta: uz pomoć malog moćnog magneta koji se stavlja na uvo.

 

Quit Smoke magnet
foto: Promo

Kako vam ustvari ovaj magnet može pomoći?

 

On se stavlja na uvo i stimuliše određene tačke, a to izazva oslobađanje endorfina, a endorfini se takođe oslobađaju i prilikom udisanja nikotina. Tako proizvodnja endorfina postaje zamena za nikotin i postepeno se gubi potreba za cigaretama. Ovo je jedna od retkih stvari za koju bivši pušači kažu da daje rezultate što se tiče odvikavanja od cigareta.

 

***Ovog ponedeljka se OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 može kupiti po SNIŽENOJ CENI!***

 

Quit Smoke magnet
foto: Promo

Izuzetno je važno staviti magnetić na tačno onu tačku koja je označena na kartončiću na kom se dobija u pakovanju. To je apsolutno sve, nema nikakvih dodatnih „podešavanja“! Nosi se prva 2-3 puta 2-3 sata, dok se ne naviknete, a onda postepeno povećavate vreme nošenja.

 

***Ovog ponedeljka se OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 može kupiti po SNIŽENOJ CENI!***

 

OPREZ: Magnete ne smeju koristiti osobe sa ugrađenim pejsmejkerom, defibrilatorima, insulinskim pumpama ili drugim elektronskim medicinskim uređajima. Držite magnete dalje od kompjuterskih diskova, audio/video traka i kreditnih kartica.

 

 

makonda-tracker