ISPROBAJTE

KAKO SMRŠATI? Na koji način da skinete stomak i butine, a da ne pijete tablete i čajeve za mršavljenje!

0

Teško je skinuti kilograme kad volimo da jedemo raznorazne slatkiše i slaniše! Još teže ako smo malo lenji po pitanju fizičkih aktivnosti! Pa ima li onda nekog malo jednostavnijeg rešenja koje ne podrazumeva mnogo mučenja i koje je potpuno zdravo? Ima, naravno!

foto: Promo
foto: Promo

Da li ste čuli za NEOTEX? To je materijal koji je rastegljiv i koji izaziva pojačano znojenje. A pojačano znojenje podstiče topljenje masnih naslaga. Ali odakle vam taj materijal?


Postoje helanke i pojas koji su izrađeni od ovog materijala. Helanke za skidanje viška u predelu butina i zadnjice, a pojas za topljenje stomaka koji vam smeta. Zovu se SUPER FIT helanke i pojas i mogu da se nose i zajedno i odvojeno. Toliko su dobri da ćete se u njima preznojiti čak 4X više nego inače, što će ubrzati topljenje, ali i podstaći izbacivanje toksina iz tela. Bilo bi dobro da nešto trenirate, ali ako nemate vremena možete ih nositi i dok šetate ili nešto radite po kući i ponovo će izazvati da se preznojite.


Gde to uopšte postoji? Sada ih OVDE i OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 možete kupiti na VELIKOM POPUSTU!
 

Helanke/promo
foto: Promo

Bermude se čak mogu nositi i samostalno kada je lepše vreme, a neće smetati ni ako ih nosite ispod trenerke ili širih pantalona. Sa Neotexom na sebi ćete se znojiti više nego inače čak i kada nemate fizičku aktivnost, a ako je imate, rezulatati će biti još bolji! U pojasu i bermudama kao što su ove mršave i brojne zvezde čija vitka tela gledamo na televiziji.


A danas ih OVDE i OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 možete kupiti na VELIKOM POPUSTU!

 

Helanke/promo
foto: Promo

 

makonda-tracker