isprobajte

Ne pomaže ni redovna higijena: Recite STOP znojenju i neprijatnim mirisima!

0

Iako redovno održavate higijenu, ništa ne pomaže da se rešite neprijatnih mirisa i fleka sa odeće od znojenja.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Prekomerno znojenje je tegoba sa kojom se neki ljudi bore celog života, bez obzira na godišnje doba i vremenske prilike. Međutim, s obzirom na tropske dane koji su nas „napali“, nema osobe koja ne prolazi kroz torturu prekomernog znojenja, neprijatnih mirisa, nelagodnog osećaja i fleka na odeći. Srećom, postoji način na koji možete da sprečite te pojave, a ne zahteva nikakve invazivne tretmane, niti oduzima vreme. Isprobajte i nećete se pokajati!

 

Na našem tržištu sada postoji specijalan antiperspirant, uvezen iz Engleske, koji se izuzetno efikasno bori sa prekomernim

 

Uvezen iz Engleske, klinički odobren Perspi Guard sprej, rešiće problem u potpunosti. Osigurava petodnevnu potpunu zaštitu od znojenja i pratećeg neprijatnog mirisa i pruža prijatan osećaj. Ovaj sprej je snažno i delotvorno sredstvo koje pomaže ljudima koji pate od teških oblika hiperhidroze (prekomernog znojenja), a istovremeno dovoljno je blag za normalnu upotrebu i kod ostale populacije. Idealan je za primenu kod bitnih događaja poput: venčanja, zabava, poslovnih sastanaka, javnih nastupa i stresnih situacija.

Perspi Guard
foto: Promo

Perspi-Guard® je namenjen za žene i muškarce svih starosnih doba za upotrebu ispod pazuha, na dlanovima, stopalima i na grudima/leđima. Na početku tretmana preporučuje se korišćenje pet večeri za redom radi veće efikasnosti. Koristi se maksimalno tri puta nedeljno kako bi sprečili znojenje i neprijatne mirise. Nanosi se isključivo pred spavanje na suvu i čistu kožu. Prsnite 2-3 puta na željeni deo tela i sačekajte da se osuši. Sledeće jutro poželjno je isprati tretirani deo tela. Korišćenje dnevnih dezodoransa je dozvoljeno. Moramo napomenuti da Perspi-Guard® sprej nije dnevni dezodorans već medicinski antiperspirant protiv prekomernog znojenja (hiperhidroze).

 

Proizvod je u potpunosti laboratorijski testiran, prošao je sve oblike dermatološke kontrole u vidu alergija, reakcija kože na primenjeno sredstvo, uz dodatne testove za efikasno delovanje.

 

Njegova cena je 2.200 rsd, a možete ga poručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

 

 

*Još sjajanih proizvoda, po pristupačnim cenama, možete OVDE pronaći.

 

 

makonda-tracker