POSTOJI REŠENJE

INSULINSKA REZISTENCIJA: Metaboličko stanje koje možete da dovedete pod kontrolu na OVAJ način!

0

Insulinska rezistencija je postala “bolest modernog doba”. Kod sve većeg broja populacije se otkriva, više kod osoba ženskog pola, ali nalazi se i kod osoba muškog pola.

foto: Promo
foto: Promo

Sam mehanizam razvoja rezistencije nije u potpunosti razjašnjen, ali istraživanja pokazuju da je usko povezan sa načinom ishrane i fizičkom aktivnošću. Ukoliko se ne otkrije na vreme može dovesti do nastanka dijabetesa tip 2.

 

Kako biste sprečili insulinsku rezistenciju da preraste u dijabetes prvo I osnovno što treba da uradite jeste da promenite način ishrane. Mnogi misle da to ukljčuje izgladnjivanje, međutim to uverenje je pogrešno.

 

Okrenite se zdravim namirnicama, a one loše za početak svedite na minimum, barem dok ne nađete zdraviju verziju, a verujte, za apsolutno sve ima zamena i sjajnog su ukusa.

 

Jedite više sirovog, barenog ili pečenog povrća, nemasno meso i salata koliko želite. Pijte vodu, limunadu, čajeve. Uključite šetnju, vožnju bicikla, teretanu, šta god da vam odgovara, barem 30 minuta dnevno i obavezno dodatno unosite vitamine i minerale.

 

Dijetetski suplement koji se fantastično pokazao u ovim situacijama je Folinomel.

 

Preparat Folinomel u sebi sadrži pravu kombinaciju mioinozitola i melatonina, kao i folnu kiselinu i kao takav se može bezbedno primenjivati kod terapije u lečenju steriliteta, korekciji telesne težine, kod pacijenta sa hroničnim pelvičnim bolom, kod pacijenata sa insulinskom rezistencijom, kod pacijenata sa hroničnom dispneom, kod pacijenata sa PCOS (sindromom policističnih jajnika), kao i sa problemom mioma.

 

Preparat za insulinsku rezistenciju
foto: Promo

 

Odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije (rešenje br. 9051/2016 od 20.05.2016. godine)

 

 

Prednosti Folinomela su mnogobrojne:

 

– Reguliše menstrualne cikluse
– Promoviše ovulaciju
– Pospešuje kvalitet jajnih ćelija kao i njihov broj
– Smanjuje rizik od gestacijskog dijabetesa u trudnoći
– Snižava insulin i glukozu
– Snižava holesterol
– Snižava upalu
– Rešava problem mioma na materici
– Rešava problem nervoze, kao i prekomerne težine
– Smanjuje potrebe za određenim namirnicama
– Rešava hormonske manifestacije prirodnim putem


 

Preparat Folinomel možete naručiti klikom OVDE po ceni od 2.990 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

 

*Dostava je besplatna.

 

**Celokupan asortiman preparata možete videti OVDE.

makonda-tracker