obratite pažnju!

Spa TRETMAN za vaše LJUBIMCE: Kako je retriver Luni zavoleo kupanje?

0

Koliko je bilo dobro dok je Luni bio mali. Voleo je da se mazi i da se češka, sada kada je postao pravi veliki rasni pas, kupanje je postalo pravi poduhvat.

foto: Promo
foto: Promo

Uvek isprskamo celo dvorište, dok traje ta seansa, a zimi je kupatilo ravno katastrofi. Češalj je za njega najgora noćna mora, ne voli da bude na jednom mestu duže od 20 sekundi, dlake su na sve strane, a moje strpljenje na nuli.

Tražila sam savete od drugih ljudi koji imaju kućne ljubimce, čitala knjige, ali svi odgovori su bili slični. Ljubimci jednostavno ne vole da se kupaju niti gnjave grubim četkama i tretmanima.

A onda sam pronašla na internetu True Touch rukavicu – rukavicu koja češlja ljubimca i koja je istovremeno sakupljač dlaka. A sve zahvaljujući silikonskim iglicama koje ima po sebi. Touch rukavicu za masiranje i četkanje, moj Luni je zaspao. Sedeo mi je u krilu preko sat vremena, dok sam ga ja češkala i mazila svojom novom rukavicom, a on je uživao i gledao me sa obožavanjem. Wauuuu! Ovakvu transformaciju nisam očekivala.

Gde sam je kupila? Danas ovu super True Touch rukavicu možete poručiti po AKCIJSKOJ ceni od 990 RSD OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

 

čistač za pse
foto: Promo

 

Jel moguće da je sve što mi je trebalo ova silikonska rukavica?

Pitala sam se u sebi dok je Luni spavao.

Dlake sa rukavice sam samo bacila u kantu i to je sve.

A onda sam i ja zadremala pored njega.

Požurite dok traje sniženje! True Touch rukavicu možete poručiti po AKCIJSKOJ ceni od 990 RSD online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

makonda-tracker