ovo će vam služiti

OVAJ MODEL NAOČARA ZA ČITANJE ĆE VAS ODUŠEVITI: Izdržljive, lagane, veličine kreditne kartice! Samo 1.900 dinara!

0

Naočare za čitanje su neophodne široj poopulaciji i zbog toga na tržištu postoji zaista raznovrsna ponuda modela. Razlikuju se po obliku, dizajnu, materijalu, ali ono što im je svima zajedničko jeste funkcionalnost. Uglavnom ih lako zagubimo, često nam ručkice pritiskaju glavu koja onda boli i uvek moramo da razmišljamo gde su i da nismo slučajno seli na njih. Ukoliko želite da oslobodite sebe tog pritiska i nemira, pogledajte ove specijalne, ultra tanke naočare – oduševiće vas!

foto: Promo
foto: Promo

 

Izuzetno su fleksibilne, elastične i praktične. Nemaju ručkice, već ih jednostavno samo stavite preko nosa. Napravljene su od polikarbonata, što garantuje veliku izdržljivost i lakoću. Most je od fleksibilnog metala koji se prilagođava vašem licu i garantuje komfor u upotrebi.

 

U pakovanju, pored naočara, dobijate i futrolu i nalepnicu, koja je lepljiva sa obe strane, tako da može da se zalepi na poleđinu telefona, na primer.

 

 

Kada su spakovane, veličine su kreditne kartice. Nikada se više nećete zapitati gde su vam naočare!

Dostupne dioptrije su:

+ 1.00

+ 1.50

+ 2.00

+ 2.50

+ 3.00.

Iskoristite fantastičnu cenu od samo 1.900 rsd i naručite ultra tanke naočare klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502, svakog radnog dana.

makonda-tracker