probajte

VREME JE ZA SKIDANJE KILOGRAMA: Jelena iz Beograda kaže da je radila OVO i 3X brže je skinula stomak i butine!

0

“Ceo život se borim sa kilogramima, stalno nešto gladujem, treniram, pa prestanem i sve tako. Uglavnom odustanem brzo od dijete ne samo zato što sam gladna, već zato što nisam strpljiva, obeshrabri me kada dugo nema rezultata. Najveći problem su mi butine i stomak. Evo sad posle zimskih praznika nisam mogla da uđem u farmerke. Međutim, kilogrami su konačno počeli da se tope”, priča nam Jelena (32) iz Beograda.

foto: Promo
foto: Promo

Taman sam opet krenula na dijetu i malo počela više da šetam, kad mi je kao “šlag na tortu” došla drugarica koja se prošle godine porodila i koja mi je otkrila nešto neverovatno. Ona nije u trudnoći ovako dobila puno kilograma, ali stomak nikako nije mogla da skine. i onda mi je otkrila kako ga je ustvari skinula brzo.

 

Pojas za mršavljenje/Promo
foto: Promo

Ona se “klela” u pojas za mršavljenje od neotexa (onaj materijal od kog se više znojiš)! Da mi je pričao neko drugi, ja mu uopšte ne bih verovala da to “radi posao”. Mislila sam to je samo dobra reklama, ali nema šanse da nešto što izgleda toliko obično može stvarno da mi pomogne. Ali kad sam je čula koliko je oduševljena, morala sam i ja da probam.

 

Ljudi moji, to je toliko dobro!!! Znači preznojiš se u tom delu stomaka za vreme jedne lagane šetnje kao da si pretrčao kilometre i kilometre. A nema ništa da curi sa strane, da je majica mokra, da je nešto neprijatno. Tako lepo prijanja uz telo, steže taman koliko treba. Meni se baš dopalo što se navlači, jer su neki koje sam pre imala bili na kopče i to me stalno žuljalo. Pored pojasa, ja sam kupila i bermude za mršavljenje, jer mi je kritičan taj deo, butine i zadnjica. Oduševila sam se kad sam videla da imam i manje celulita. A pritom ne treniram nešto posebno, nego nosim dok, na primer, sređujem kuću.

 

Iako ima da se kupi na više mesta, OVDE sam pojas našla po najboljoj ceni, a OVDE helanke. Može i da se pozove na 011/6 888 999 i tako da se poruči, jer ni ja se ne snalazim uvek kad online poručujem (mada ovde je to baš lako).

Svima bih preporučila ovaj pojas i helanke.

 

Sve zavisi šta je kome problematično, mada meni je trebalo i jedno i drugo. Malo manje jela i malo zdraviji obroci, ovaj pojas i helanke i kretanje. Koliko možete, volite, i dok počnu da se nose majice bez rukava bićete tip top! Poslušajte me! Nisam ni ja verovala da radi!

 

Pojas za mršavljenje/Promo
foto: Promo
Pojas za mršavljenje/Promo
foto: Promo

 

makonda-tracker