pravilno držanje

DETEKTOR KRIVLJENJA LEĐA: Pojas koji vas podseća VIBRACIJOM da se ispravite!

0

Držanje kičme u nepravilnom položaju na duže staze, bilo tokom sedenja, bilo dok stojite ili hodate, može izazvati manje ili veće probleme sa kičmom i zadavati vam muke: bolove zbog kojih se možete otežano kretati, koji vam mogu smetati tokom obavljanja svakodnevnih aktivnosti ili pak tokom spavanja.

foto: Promo
foto: Promo

 Zato, ako imate ovaj problem, nikako nemojte propustiti da pročitate OVDE detalje o pojasu koji vas opominje kada se pogrbite.

 

To je pojas koji oblačite poput prsluka i bretele stežete onoliko koliko vama to prija, a da vam ipak pomaže da držite kičmu pravilno. Na delu koji ide na leđa ima senzor koji će zavibrirati svaki put kada se pogrbite dok imate ovaj korektor na sebi. Pre oblačenja aktivirajte senzor i on će vas svaki put kada savijete kičmu više nego što bi trebalo upozoriti blagim vibriranjem. Vibracije nisu ni bolne ni bučne.

 

***Da li može da se kupi negde kod nas? Može i to online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.***

 

Pametni pojas/Promo
foto: Promo

Predviđeno je da ga nosite ispod ili preko tanke majice (kako biste osetili kad zavibrira). Bretele mogu da se zategnu/opuste i napravljene su od mekog prijatnog materijala koji vas ne grebe, ne bode, ne steže i ne žulja.

Ovaj korektor mogu da nose i deca i odrasli. Decu ćete lako nagovoriti da ga nose, lakše nego što je to slučaj sa drugim pojasevima. Ovaj će im se dopasti jer je drugačiji, jer vibrira i zato što nije veliki i glomazan, već mogu da ga nose tako da to niko drugi ni ne primeti.

 

***Poručite odmah pojas u sivoj i/ili roze boje (koje su u ponudi) online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.***

makonda-tracker