devojka, ogledalo ili trava?

Pogledajte dobro sliku — šta vam PRVO privlači pažnju? Optička iluzija koja je ujedno i zanimljiv test vaše ličnosti

3

Da li ste prvo ugledali travu, ogledalo ili devojku? Samo jedan pogled na ovu optičku iluziju otkriće vam precizan i zanimljiv aspekt vaše podsvesti.

foto: Shutterstock, Cara-Foto
foto: Shutterstock, Cara-Foto

Često nam različite optičke iluzije mogu ukazati na skrivene aspekte naše ličnosti i nepoznate detalje o nivou na kome se naša emocionalna inteligencija zapravo nalazi. 

 

 

Ovaj mali test ličnosti nije komplikovan; na fotografiji se nalazi devojka na travi s ogledalom u ruci. Dobro pogledajte i zapamtite šta vam je najviše privuklo pažnju kada ste ugledali sliku.

 

  • Devojka

 

Ako ste prvo ugledali devojku, vi ste onaj tip koji će uvek osećanja i misli drugih ljudi staviti ispred sebe i svojih želja. Vi ste veoma emocionalno inteligentni, saosećajni, prijatni, sposobni da saslušate, savetujete i pomognete. To će vas često u životu i koštati.

 

Nekada morate prvo misliti na sebe, pa tek onda na druge, kako ne biste uvek bili na drugom, trećem i poslednjem mestu... U suprotnom, mnogi će to iskoristiti na pogrešan način.

 

  • Ogledalo

 

Ako ste prvo ugledali ogledalo, vi odlično vladate svojim emocijama. Objektivni ste, sposobni da razumno sagledati situaciju u kojoj se nalazite. Nekada ste isuvše saosećajni i previše lično doživljavate stvari koje ne biste smeli.

 

Vi uvek nalazite način da pomognete, saslušate i procenite šta je to što muči osobu koja vam je bliska.

 

  • Trava

 

Ako prvo vidite travu, vi ste veoma brižni prema ljudima koji su vam bliski. Vi ne tražite ništa, sve radite iskreno, od srca, ali i tu postoji jedan problem. Naime, kada predugo gledate u travu, ne vidite da je iza nje šuma. Morate biti objektivniji u životu.

 

Niste sujetni, otvoreno pokazujete svoju ranjivu i slabiju stranu i tražite pomoć kada vam je potrebna.

 

 

makonda-tracker