u susret 2022.

Ovo obavezno uradite večeras! Mali rituali koji će 31. decembra uveče privući sreću, ljubav i novac

0

Novogodišnji rituali 31. decembra otvaraju put ka promenama, privlače pozitivnu energiju i dobre vibracije, sreću, ljubav i novac...

foto: bbernard/Shutterstock
foto: bbernard/Shutterstock

Ruski spiritualni vodič Elena Hristafarida govorila je o ritualima koje bi trebalo praktikovati pre ponoći 31. decembra. Cilj je privlačenje novca, ljubavi i sreće u narednoj godini! 

 

  • Oslobodite se nepotrebnih stvari

 

Najpre se rešite svega što vam nije potrebno. U nekim zemljama praktikuje se bacanje starog nameštaja u novogodišnjoj noći. Iznesite sve staro kroz vrata, a obavetno izbacite đubre 31. decembra.

 

Operite kosu i rešite se "prljavštine" iz stare godine.

 

  • Otvorite put promenama

 

31. decembra obucite bar jednu novu stvar. To ne mora nužno biti haljina ili neki "krupniji" komad, dovoljno je i veš ili aksesoar. Nosite tu novu stvar u ponoć, čime ćete otvoriti mogućnosti za nove stvari i promene u životu, sreći i ljubavi. 

 

Nova godina, Uređenje doma
foto: Profimedia
  • Pažljivo s novcem

 

Kada prođu 22 sata 31. decembra, ne pozajmljujte drugima novac, niti se vi uzajmljujte.

 

Ako baš morate, dajte novac desnom rukom, a uzmite levom. Najpre ga stavite na sto na nekoliko sekundi, ne prenosite ih direktno.

 

  • Privucite priliv novca

 

Uzmite najvredniju novčanicu iz novčanika. Novac mora biti vaš. Presavijte novčanicu. Posle tačno 23 sata, poklopite je čašom iz koje pijete ili ste pili u novogodišnjoj noći. Neka niko ne dira novac i čašu.

 

Pre ponoći, okrenite čašu, sipajte piće da nazdravite u čast Nove godine, uzmite novčanicu u levu ruku i držite je u trenutku kada otkuca ponoć i iz 2021. uđemo u 2022. godinu.

 

SREĆNO!

 

makonda-tracker