SAVETI NAJBOLJEG TENISERA SVETA

"MORATE TO ČINITI NA DNEVNOJ BAZI": Novak Đoković otkrio RITUAL kojim započinje dan - to je SUŠTINA ŽIVOTA!

2

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, neizostavno svakog dana uradi jednu stvar koja mu mnogo znači u životu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia


Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, otkrio je koja je prva stvar koju uradi svakoga dana kada otvori oči. On oduvek važi za izuzetno religioznu osobu, a koliko je vera u Boga bitan deo njegovog života pokazuje jedna od njegovih izjava.

 

- Molim se svakog jutra. Prvo izrazim zahvalnost za zdravlje, na prilikama da nastavim svoju evoluciju kao multidimenzionalno biće u ovom životu. Zahvalan sam bogu na porodici, na osećanjima, što se budim u velikom krevetu da bih video najlepše izlaske sunca. Na tome što nastavljam da radim na stvarima o kojima sam govorio, da naporno radim i treniram, na obavezama koje imam kao otac i suprug - rekao je Novak Đoković jednom prilikom i dodao:

 

- Morate to činiti na dnevnoj bazi, da li je to neka dvominutna vežba smirenja ili molitva. Ponekad zaista nemate mnogo vremena, ali važno je biti disciplinovan i nastaviti sa tom praksom. Kada ste otvorenog uma, spremni ste da primate sve čime ste okruženi u ovom prelepom svetu. Mi smo blagosloveni što živimo u ovakvom svetu i što prolazimo proces evolucije. I kada dodete na prag saznanja ko ste, vi i dalje nastavljate da tragate za istinom. To vas donosi bliže izvoru odakle ste potekli i čini vas tako prisutnim smirenim, ispunjenim radošću i zahvalnim što postojite, što su tu svi oni koji vas okružuju i čine ispunjenim. To je suština života - zakljucio je Đoković.

 

 

makonda-tracker