icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

PROVERITE!

JESTE LI MEĐU NJIMA? 5 DIVNIH imena za koja se veruje da ih nose NAJSREĆNIJE ŽENE

Podeli:

Imenima se pripisuju i određene karakterne osobine kroz tumačenje njihovog značenja, pa se veruje da određena imena donose sreću, hrabrost i mudrost osobi koja ih nosi...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Ova ženska imena imaju moćnu simboliku i veruje se da donose srećan život:

 

1. Aleksandra

 

U prevodu sa grčkog ovo ime se tumači kao "zaštitnica", a veruje se da je osoba koja ga poseduje hrabra, snažna i da može da se zaštiti od negativne energije. Ime se tumači kao dostojanstven o i plemenito, a osobi koja ga nosi ne oduzima nežnost i sklad.

Veruje se da je Aleksandra strasna žena sa poletnom energijom. Ona uvek ide napred, hrabro ka svojim ciljevima i osvaja nepristupačne visine.

Njeno drugo ime je mir, jer u svaki konflikt teži da donese sklad.

 

2. Margarita

 

Ime grčkog porekla koje se prevodi kao "biser" - misteriozno ime koje nosi osoba sa posebnom energijom i neverovatnom intuicijom.

Ima liderske sposobnosti, nezavisna je, hrabra i samopouzdana. Iskrenost je njena najveća vrlina i uve teži da iznese istinu na videlo.

Otvorena je i radoznala, ali i fleksibilna i uzdržana.

 

 

3. Viktorija

 

Značenje ovog imena je pobednica. Ona je rođeni pobednik, uvek odlučna da uspe, ima snažan i vedar karakter i veruje u sebe.

Veruje se da njena vera u pobedu postaje štit protiv negativnosti, a njena snažna volja pomaže da se izbori sa svim preprekama.

Više voli da radi samostalno i odličan je lider. Oslanja se na svoju snagu, intelekt i bistar um. Za nju ne postoje nerešivi izazovi.

 

4. Darija

 

Prevodi se kao "snažna" ili "ona koja poseduje dobro". Za Dariju se vezuju osobine poput iskrenosti, odanosti i lakoće i brzine pri donošenju odluka.

Vrlo je odgovorna, vesela, pozitivna i društvena. Privlači pažnju i lako ostvaruje kontakt.

 

5. Irina

 

U prevodu sa grčkog Irina znači "mir" i "spokoj". Veruje se da ovo ime nosi snažnu energiju, uintuiciju i unutrašnju snagu i spokoj.

Žena sa ovim imenom je aktivna, ljubazna, uravnotežena i organizovana.

Snaga volje pomaže joj da brzo donosi odluke i rizikuje pametni.

Povezuje se sa osobinama energičnosti, uzbudljive prirode, spoljašnje i unutrašnje lepote.

 

 

Inicijalizacija u toku...