PUT SUDBINE

NUMEROLOŠKE TAJNE: Ako ste rođeni između 1. i 10. u mesecu, saznajte ŠTA TO GOVORI O VAMA!

0

Numerologija, koju mnogi smatraju naukom svih nauka, tvrdi da nam je svaka cifra, koja obeležava naš život sudbinski dodeljena. Postoje osnovna tumačenja primarnih brojeva, ali i onih dvocifrenih i trocifrenih brojeva.

Ovo se podebno odnosi na datum u mesecu kada smo rođeni. Pogledajte koja značenja nosi dan u mesecu kada smo rođeni.

 

Rođeni šestog u mesecu njačešće traže sebe kroz duhovnost. Mogu biti dobre zanatlije, posebno zlatari. Vole provod i da žive život punim plućima. Često imaju novca u jednom periodu života, ali isto tako mogu i da ga lako izgube. Moraju da vode računa o svojim finansijama. Ako su vezani za neki religiski praznik, onda treba da prate energiju tog sveca koji uvek stoji kao štit.

 

Rođeni sedmog u mesecu su oprezni, mudri, ništa ne prepuštaju slučaju, spremni na razne izazove: Često se na njih kači tragedija u porodici. Mogu rano izgubiti jednog roditelja. To ih ojača ili prevremeno sazrevaju. Put u drugu zemlju je izvesno, dve kuće, dva doma. Govore strane jezike odlično i odlično barataju novcem.

 

 

Rođeni osmog u mesecu traže idealan život. Veliki su komformisti, bogati su često, novac im sam dolazi u ruke. Voze dobar i veliki automobil. Često stupaju u brak u kasnim godinama, večito traže ljubav, a ona im izmiče. Dosta su usamljeni u duši.

 

Rođeni devetog u mesecu su stalno na početku neke ideje i imaju potrebu da urade nešto epohalno. Dobri su u umetnosti. Veliki su emotivci, ali često stradaju zbog toga. Putovanja i kreativnost su njihov život.

 

Rođeni desetog u mesecu su jako inteligentni i pametni. Završavaju visoke škole, ako nemaju uslove za školovanje, nadoknadiće to kroz čitanje knjiga, kurseva, alternativnih znanja. Vezani su za porodicu. Žene se teško udaju, muškarci teško razvode. Kompanija ili firma u kojoj rade ima puno koristi od njih.

 

 

makonda-tracker