tajna otkrivna

U DETINJSTVU JE NAUČILA ŠTA ZNAČI PRAVILNA ISHRANA: Mirka Vasiljević deli svoju savršenu meru, koja je čini vitkom!

0

Iako je majka troje dete, glumica nije dobila prekomernu kilažu

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Glumica Mirka Vasiljević otkrila je šta je još u detinjstvu naučila, što se tiče ishrane, pa to i sada primenjuje.

 

Glumica, koja sa porodicom sada živi u Nikoziji kaže da je potrebno biti umeren u svemu. Ona ističe da nije gurman, ali da ponekad prekrši pravilo i pojede i ono šte ne bi trebalo.

 

"To se uglavnom dešava u vreme novogodišnjih praznika i slava, ali se trudim da ne pojedem celu porciju", kaže Mirka Vasiljević, koja je nedavno boravila u Srbiji gde je imala zakazane predstave.

 

"Moje pravilo je: "Doručak pojedi sam, ručak podeli sa nekim, a večeru preskoči". Tada se osećam najbolje i imam neverovatnu energiju. Doručak treba da bude jači jer ga trošimo tokom dana, pa možemo da pojedemo jaja, salame ili sendvič, čak i slatki doručak. Ako jedem testo, onda je to integralno. Za ručak je uglavnom meso sa salatom, graškom ili krompirom. Počastim se i kriškom sira ili drugim mlečnim proizvodom. Moje telo je tako naviklo. Večera je uvek laganija, recimo, bareno povrće i balzamiko sos ili sendvič sa semenkama, pilećim prsima, seckanim krastavcem ili šargarepom", rekla je Mirka i dodala da je veoma je važno da se između obroka ništa ne gricka.

 

Nastavak na sledećoj strani!

 

makonda-tracker