Privucite energiju bogatstva

8 jednostavnih saveta: Pratite ove korake i novac će brzo stići u vaš dom!

0

Kada područje novca ima pravu energiju, vaša kuća ili kancelarija su u stanju da privuku energiju bogatstva. Ovo će se definitivno odraziti u vašem životu, zato se potrudite da primenjujete ove savete.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Feng šui element bogatstva je drvo, a znate da je drvo ojačano vodom, koja neguje drvo i zemlju i koja daje čvrstu osnovu za rast.


Postoji 8 koraka da dobro iskoristite elemente koji donose novac:


1. Unesite zdrave, bujne zelene biljke, kao što su krasula, bambus i biljke koje pročišćavaju vazduh, ili bilo koja biljka koja je snažna i koja će napredovati u skladu s prirodnim osvetljenjem u toj zoni.

 

2. Karakteristika vode, ogledalo ili slika vode. Ako ste dovoljno maštoviti, možete instalirati i celu fontanu u zoni novca, to će biti sjajan feng šui.

Ogledala su odlična za područje novca, a možete jednostavno okačiti sliku sa vodopadom, jezerom i slično. Proverite da je voda čista i da teče.

 

Mala pomoć za domaćice: Top 5 saveta za kuvanje kojima ćete spasiti svako jelo
 

3. Naglašavajte specifične oblike u ovom području. Svaki element je izražen u određenim oblicima, tako da možete doći do željene energije s oblicima kao što su: pravougaoni (drvo), kvadratni (zemlja), valoviti (voda). To mogu biti uzorci, okviri za slike, tkanine ili tapete. Ovi oblici će doneti dobru energiju u područje.

 

4. Slike šuma, parkova ili divljeg zelenila će doneti dobru energiju drveta, takođe, možete staviti slike sa zanimljivim formacijama zemljišta, od peščane plaže do planine i kanjona koji će predstavljati zemlju.

 

Otkriveno zašto su ljudi koji ranije kite jelku srećniji od svih drugih
 

5. Odaberite najbolje feng šui boje kako biste ukrasili oblast novca, to mogu biti zidovi, tkanine ili dekor. Zelena, ljubičasta i crvena su najmoćnije za privlačenje obilja.

 

6. Ukrasite područje slikama koje prikazuju ili simbolizuju obilje. Možete odabrati nešto moderno ili sliku koja za vas predstavlja obilje i raskoš.

 

7. Razmislite o klasičnim feng šui dekoracijama, samo budite sigurni da se slažu uz enterijer i da istinski idu uz vas. Ukoliko ste jedna od osoba koje vole istočnu mudrost, meditaciju ili jogu, možete u svoj dom doneti prosperitet i mir tako što ćete postaviti statuu Krišne, Šive, Bude… Osim što će doneti mir i spokoj u dom, ovi kipovi Božanstava se lepo slaže uz skoro sve enterijere.


Pročišćava vazduh i sprečava hrkanje: Biljka kao stvorena za držanje u spavaćoj sobi

 

8. Uvek držite energiju svežom i živom pomoću prirodnih mirisa, svežeg cveća (bambus, krasula, orhideja, ljubičica) i nekoliko sveća. Imajući to područje dobro osvetljeno i puštajući umirujuću muziku s vremena na vreme su odlični aktivatori dobre energije.


 

makonda-tracker