obavezno pogledajte!

DA LI STE I VI MEĐU NJIMA: Surova istina zbog koje ćete POTPUNO promeniti mišljenje o DRUŠTVENIM MREŽAMA!

0

Putem društvenih mreža svakodnevno smo u prilici da pratimo dešavanja iz života javnih ličnosti, naših prijatelja, članova porodice, pa čak i potpuno anonimnih i nama nepoznatih osoba. A šta se zaista krije iza tih fotografija?

foto: profimedia
foto: profimedia

U današnje vreme putem interneta u prilici smo da "brzinom svetlosti" saznamo sve o dešavanjima u zemlji i svetu, ali i životima javnih ličnosti, pa čak i onih potpuno anonimnih.

 

Mladi danas bez ustručavanja čitavom svetu pružaju priliku da zavire u detalje iz njihovog svakodnevnog života. Međutim, mnogi od njih svoj život predstavljaju u potpuno drugačijem svetlu od onog koji zapravo žive.

 

Svedoci smo činjenice da u današnje vreme svako "može" živeti glamuroznim životom, uživati u sreći, ljubavi, lepoti, putovanjima, iako je to samo ono što je na taj način predstavljeno na društvenim mrežama, dok je realnost najčešće potpuno drugačija.

 

foto: profimedia

Internetom je počeo da kruži video koji na potpuno realan način prikazuje kako danas izgledaju fotografije koje korisnici socijalnih mreža dele sa javnošću, ali i šta se zapravo krije iza tih naizgled srećnih trenutaka.

 

Mnogi će se u ovom videu i sami pronaći, ili će bar prepoznati nekoga iz svog okruženja, a ono što je sigurno jeste da društvene mreže više nećete gledati na isti način!

 

makonda-tracker