Druženje sa čitaocima

Siniša Ubović otkrio kako da ostvarimo sve svoje ciljeve: Ne možete ležati u krevetu, izgovarati afirmacije i očekivati da se stvari pokrenu

0

Siniša Ubović, glumac, motivacioni trener i pisac susreo se sa velikim brojem posetilaca jednog posebnog događaja na početku nove godine koji je ogranizovan u jednom beogradskom tržnom centru u saradnji sa izdavačkom kućom „Laguna“ .

foto: promo

Siniša je ovom prilikom potpisivao i svoje treće izdanje nove knjige „Jači od bola“ svestan činjenice da je izabrao pravu temu za pisanje, sudeći po broju prodatih i pročitanih knjiga u predhodna tri meseca.

 

- Svi nosimo različite bolove u sebi, različite rane kroz život ali ova knjiga je svakako dobar način da otkrijemo odakle dolaze te boli i zacelimo naše rane. Praznični dani su iza nas ali zadržimo ovu energiju. Krenimo da ostvarujemo svoje ciljeve koje smo „zacrtali“. Okrenite se ka osobi kraj vas, nasmejte joj se! Osećate li da je sve sada nekako postalo drugačije. Podarite osmeh i drugim ljudima koje srećete, razumite ih. Svi „nastupamo“ i „polazimo“ iz svog bola. Razumimo jedni druge - rekao je Siniša pri ovom druženju dok su se ljudi sve više spontano priključivali i postavljali pitanja prenoseći svoje utiske.

 

Ovaj događaj koncipiran je u vidu intervjua koji je vodila novinarka i voditeljka Aleksandra Simić postavljajući pitanja vezana i za našu motivaciju i kako je što duže zadržati nakon prazničnih dana. Istakli su i veliki uspeh knjige „Jači od bola“ u veoma kratkom roku ali i da je vrlo važno imati stav prema svom životu.

foto: promo

- Ne možete sedeti kod kuće, ležati, izgovarati afirmacije a ne raditi ništa.

Afirmacije su tu da nas podstaknu da budemo produktivniji. Takođe i da razumemo jedni druge. Tako, kada odete u društvo koje vam se ne dopada ne pristajte na teme koje vas iscrpljuju. Predstavite svoje teme! Zadržite svoju dobru energiju - istakao je popularni motivacioni trener i autor nekoliko bestselera.

 

Ovom prilikom Siniša je najavio i drugi po redu seminar i program „Total motivation“ koji je sam kreirao i koji je prošle godine izazvao veliku zainteresovanost ljudi. Mesec april je ovogodišnji termin još jednog motivacionog okupljanja .

 

foto: promo

Na kraju druženja Siniša Ubović je sa posetiocima uradio vežbu koja je svima pokazala da uvek možemo bar korak više od limita koji sebi namećemo i da su moguća ostvarenja i onda kada smatramo da nismo u stanju da dosegnemo određenje daljine.

 

makonda-tracker