praktično

Kako da smršate i da se zategnete? Na zdrav način oblikujete CELO TELO

0

Iscrpljujuće dijete nisu rešenje. Da biste bili zdravi, morate organizmu davati zdrave namirnice. Pored toga, za početak će biti dovoljno da po malo vežbate, a onda postepeno možete da povećavate dužinu trajanja treninga i njegov intenzitet. Pogledajte OVDE kakve vežbe možete da radite.

Trake za vežbanje
Trake za vežbanjefoto: Profimedia / Yevhen Rychko / Panthermedia /

 

Vežbe sa trakama za fitness su toliko zanimljive i toliko je kombinacija koje možete da napravite da vam nikada neće biti dosadno!

 

Trake za vežbanje
Trake za vežbanjefoto: Promo

 

Za oblikovanje celog tela

 

Ove trake su fantastične bukvalno za sve delove tela: i ako želite da zategnete ruke, i ako vam je slaba tačka stomak, ako želite da ojačate leđa, noge, da oblikujete zadnjicu. Toliko se različitih vežbi njima može raditi, a dolaze u čak 5 boja, tj. 5 nivoa otpora, pa postepeno možete menjati intenzitet.

 

Za sve vrste treninga

 

Set traka za vežbanje može da se koristi pri svakom treningu, bilo da vežbate samostalno napolju ili u kući, bilo da ste na treningu u teretani. Mogu da se koriste za jogu, za istezanje, i za aerobik, pilates ili bilo koji drugi trening.

 

Vežbanje nije monotono i jednolično

 

Sa njima vežbanje nikada nije monotono! One vam pružaju mogućnost da stalno radite neke nove vežbe, da stalno eksperimentišete i ispitujete svoje granice. Sa njima vežbanje može da bude uvek drugačije, na koji god deo tela želite da stavite akcenat.

 

Gde možete da kupite ovaj set traka? Možete ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999. Bićete oduševljeni rezultatima koje daje vežbanje sa njima!

 

Trake mogu da koriste i muškarci i žene. One su lagane i mogu lepo da se ponesu u torbici koja dolazi sa njima u pakovanju. Traka ima 5 komada. Sami birate koju ćete koristiti u zavisnosti od svojih potreba i ciljeva, a svaka od njih je otporna, dugotrajna i predviđena da sa njom radite različite tipove vežbi.

 

Gde možete da kupite ovaj set traka? Možete ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999. Bićete oduševljeni rezultatima koje daje vežbanje sa njima!

 

Trake za vežbanje
Trake za vežbanjefoto: Promo

 

makonda-tracker