isprobajte

DEFINIŠITE MIŠIĆE: Na OVAJ način ojačajte gornji deo tela u kućnim uslovima!

0

Ako ste od onih koji više vole da vežbaju kod kuće, a da na pravilan način ojačate gornji deo tela i definišete mišiće ruku, leđa i stomaka, ovo je jedno od najboljih rešenja – pogledajte OVDE.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kada sami vežbate, a nemate baš mnogo iskustva, niste uvek sigurni koja vežba je dobra za koje mišiće i kako jednu vrstu vežbe pametno izmeniti kako ne bi bila monotona i kako bi imala efekta. Da li ste se čuli za šarenu sklek tablu? Evo kako izgleda:

 

Sklek tabla/Promo
foto: Promo

Za šta služe ove rupe na njoj i zašto su linije na njoj u različitim bojama? Svaka boja označava vežbe za određenu grupu mišića, a otvori su za to da se u njih stave ručke u odnosu na to koje mišiće želite da jačate. Tako ćete uvek biti sigurni da vežbate one mišiće koje želite, da vam ruke stoje pravilno i plus što vam neće biti monotono jer vam pruža mogućnost da menjate mnogo različitih vrsta sklekova.

 

Može online da se poruči OVDE, a može da se pozove i telefonom na 011/6 888 999 i da vam stigne na adresu već sutradan. A cena je izuzetno povoljna!

 

Sklek tabla može lako da se sklopi i jako je lagana. Em vam neće zauzimati mnogo prostora, em ćete moći lako da je ponesete ako, na primer, želite da vežbate u prirodi.

 

• Žuta boja – vežbe za triceps
• Crvena boja – vežbe za grudi
• Plava boja – vežbe za ramena
• Zelena boja – vežbe za leđa

Poručite sklek tablu ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

makonda-tracker