za savršeno tonirano telo

Iza svega se krije jednostavan TRIK! Evo kako imati ZADNJICU KAO ŠANEL, španska predstavnica na Evroviziji

0

Mnogo toga oduševilo je evropsku publiku na ovogodišnjoj Evroviziji, a tu bez sumnje spada i savršeno telo predstavnice Španije i, naročito, njena pozadina

foto: Matteo Rasero / LaPresse / Profimedia
foto: Matteo Rasero / LaPresse / Profimedia

Španska predstavnica na ovogodišnjoj Evroviziji Šanel nije osvojila prvo mesto, ali je bez sumnje stekla mnogo fanova širom Starog kontinenta.

 

Evropljani su oduševljeni njenom pesmom, nastupom, plesom, a svakako i izgledom.


Pored lepog lica, uskog struka i besprekornih nogu, ono o čemu se nesumnjivo najviše priča jeste zadnjica Šanel Terero Martinez.

 

Vatrena pevačica nastupila je u kostimu koji je inspirisan odećom toreadora i u prvi plan stavlja zadnjicu jer se zadnji deo sastoji od — tangi.

 

1 / 5 Foto: Jussi Nukari / Shutterstock Editorial / Profimedia


Kako pišu španski mediji, proteklih dana je, u svetlu Šanelinog učešća na Evroviziji, na Guglu porasla pretraga pojmova koji se odnose na pozadinu, a samo nakon pevačicinog kratkog pojavljivanja u polufinalu je zabeležen rast od čak 400% konkretno za pretragu "Šanelina zadnjica".

 


Jasno je da se neverovatna figura atraktivne izvođačice numere "SloMo" ne može postići preko noći i da je rezultat višegodišnjeg napornog rada, vežbanja, odricanja i samodiscipline.


Poznato je da je Šanel strastvena zagovornica zdravog života i neretko na Instagramu deli trenutke iz teretane i s plesa, a često podeli i svoje zdrave obroke.

 

Ako vas pak najviše zanima kako je Šanel postigla da joj pozadina izgleda besprekorno, važno je da znate da su njenu fitnes rutinu osmislili lični treneri Ester i Džema Pineda, koji su u Španiji poznati kao Pin Twins.


Oni su poznati po tome što naglašavaju da sve polazi od ishrane i izbegavanja sedentarnog načina života.


Pin Twins predlažu korišćenje elastičnih traka ili traka za otpor kako bi se pojačao intenzitet svake vežbe.

 


Trening elastičnim trakama


Ova rutina sastoji se od četiri vežbe i četiri serije, s pauzom od 45 sekundi između serija.


Svaki pokret treba ponoviti po 15 puta, s pauzom po 10 sekundi između vežbi. Pin Twins ističu da treba probati različite vrste traka dok ne pronađete one koje odgovaraju vađim mogućnostima.


Ova rutina s otporom u vidu traka sastojci se od:

 

  • bočnih koraka

 

 

  • podizanja nogu

 

 

  • čučnjeva

 

 

  • glutealnog mosta

 


Uz to, lični treneri koji su zaduženi za Šanelin trening savetuju da se koriste tegovi za noge ne bi li se povećala težina vežbe, kao i upotrebu bučica i klupe za podršku kako bi trening bio i složeniji i intenzivniji.

 

 

makonda-tracker