probajte

Gubite kilograme i zabavite se u isto vreme: Sagorite 1000 kalorija za 60 minuta uz OVU AKTIVNOST

0

Možete da je volite ili ne, ali morate priznati da je veoma korisna za vaše telo.

zdrav život
zdrav životfoto: Profimedia

Izgubiti kilograme posebno je veliki izazov leti, kada su dani vreli i dugi. Odlazak u teretanu tada zvuči još neprivlačniji. Ipak, bilo kako bilo, mi vam predstavljamo način kako možete zagoriti 1000 kalorija za 60 minuta, a da odlazak u teretanu nije neophodan.

 

Budući da je leto još uvek tu, ovo će biti odlična stvar za vas.

Preskakanje vijače je otkriveno kao najbrži i najefektniji način da se sagore neželjene masnoće. Ova aktivnost postala je izuzetno popularna i dospela je na vrh liste aktivnosti koje najbrže sagorevaju sav višak koji imate, čak više i on trčanja, vožnje bicikla, tekvonda i plivanja.

 

Ne morate plažati skupa članstva u teretanama. Osim što je zabavno, preskakanje vijače je vežba za celo telo jer aktivira sve mišiće. Iako vam možda zvuči previše naporno vežbati sat vremena, možete trenirati i manje. Čak i 10 minuta ove aktivnosti može biti veoma korisna za vaše telo.

 

Za početnike u preskakanju vijače preporučujemo da počnete sa desetominutnom rutinom, a onda postepeno povećavajte vreme treninga.

 

Osim što je jeftino i lako, preskakanje vijače deluje nežno na vaše zglobove, pa se ne morate plašiti mogućih povreda.

 

Ova drevna aktivnost je pogodna za vas jer je možete obavljati gde god želite. Neophodni su vam samo vijača i dobra energija!

 

 

makonda-tracker