progovorio

ON JE ZASLUŽAN za seksepil koji je osvojio princa Harija: Dugogodišnji trener Megan Markl OTKRIVA njenu fitnes rutinu

0

Iako joj je titula vojvotkinje od Saseksa donela mnoštvo novih obaveza, Megan Markl nikada nije odustala od vežbanja, a njen dugogodišnji trener otkrio je njenu rutinu.

foto: foto AP
foto: foto AP

Novopečenu suprugu princa Harija retko ćete videti znojavu u helankama, majici i patikama. Međutim, ovo ne znači da Megan ne posvećuje dovoljno pažnje svom izgledu.

 

 

Njen dugogodišnji trener Kreg Mek Nejmi, koji je radio sa njom neposredno pre venčanja, otkrio je da, za razliku od ostalih holivudskih zvezda, sa Megan je bio veoma lako raditi.

Sa Megan nema žaljenja i primedbi. Ona se odmah baca na posao i zaista uživa u tome", rekao je Kreg za strane medije.

 

Predstavljamo vam sve što bi trebalo da znate fitnes rutini Megan Markl.

 

1. Prava motivacija je pola posla

 

Istina je! Ne možete očekivati da ćete baš svakog dana biti raspoloženi za vežbanje. Megan tvrdi da je motiviše ne samo briga za zdravlje, već i ono što očekuje od treninga.

Nekad mi sama pomisao na vežbanje zvuči užasno, ali uvek imam na umu da ću se posle toga osećati mnogo bolje, čak, usudila bih se da kažem i eufotično", rekla je Megan jednom prilikom.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

foto: Profimedia

Osim toga, Megan tvrdi da je ranije često nabavljala snimke sa vežbama kako bi se motivisala, ali i kako bi uklopila jednostavne vežbe kad god se suretne sa zgusnutim rasporedom.

 

2. Obožava da trči

 

Iako je trčanje jedan od najboljih načina da se oslobodi kalorija, Megan ističe da joj uopšte ne razmišlja o tome. Naprotiv, ova aktivnost je za nju poput meditacije u pokretu jer je koristi kako bi se oslobodila neželjenih misli, ali i energije.

 

 

3. Disciplina i posvećenost

 

Dok je radila u seriji Suits, Megan je tokom snimanja vodila računa i o tome šta jede, a sa svojim trenerom Mek Najmijem nalazila se 3 do 4 puta nedeljno kako bi obavila trening koji traje oko 45 minuta.

 

Njen dugogodišnji trener istakao je da su u ovom periodu posebnu pažnju posvetili onim grupama mišića koji će joj poboljšati držanje, a samim tim i izgled pred kamerama.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

foto: Profimedia

 

4. Različite varijacije čine trening zabavnim, a ne teškim

 

Kako je Kreg jednom prilikom istakao, trening sa Megan Markl uvek je izgledao drugačije kako bi održao njeno interesovanje. Ovo ne podrazumeva samo odlazak u teretanu, te je Megan posezala za različitim vidovima vežbanja. Kako je njena majka intruktorka joge, ne čudi što novopečena vojvotkinja od Saseksa obožava da rasiši prostirku o odradi nekoliko vežbi istezanja, a kako je sama istakla njen savršeni dan uključuje i ovu aktivnost.

 

5. Ne opterećuje se brojkama

 

Iako je uvek u top formi, Megan Markl tvrdi da samopouzdanje zasniva na osećaju, a ne na brojkama.

 

Mislim da biti u formi znači da se osećate dobro i budete zdravi onoliko koliko možete", rekla je Megan jednom prilikm i dodala:"To znači da se budete srećni sa svojim konfekcijskim brojem i da budte dobri prema sebi."

 

6. Vreme za odmor je podjenako važno kao i vreme za vežbanje

 

Koliko god imala obaveza, Megan uvek odvoji vreme kako bi se odmorila i opustila. Iako se njen tempo potpuno promenio sada kada je član kraljevske porodice, ne možemo a da se ne zapitamo da li je ostala verna svemu ovome, ali i da li Hari sada vežba jogu sa njom.

 

 

makonda-tracker