provereno efikasno

Jela je samo ove 3 namirnice i bukvalno se PREPOLOVILA: Dijeta majke koja je imala 118 kilograma (VIDEO)

0
Ona ne samo da je ograničila svoju ishranu, već ju je svela isključivo na tri namirnice, što je rezultiralo drastičnim gubitkom kilograma, pa danas teži stabilnih 61 kilogram.
foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Majka troje dece koja je drastično transformisala svoje telo tako da je smršala čak 60 kilograma tvrdi kako su za to zaslužne samo tri namirnice – jaja, meso i sir.

 

Keli Hogan (37) godina u svojoj najdebljoj fazi je imala 118 kilograma, pa je u tom trenutku odlučila da nešto mora da se promeni, a rešenje je videla u ishrani bez ugljenih hidrata.

 

"Na zidu imam ištampane sve nutrijente koje meso sadrži u sebi, a svakog dana jedem meso, jaja i sir bez ičeg drugog, nikad ne pravim izuzetke", ispričala je.

 

Ako želite da smršate ovo ne biste smeli da jedete: 5 namirnica koje nisu dozvoljene (FOTO)

 

Njena deca stara pet i tri godine i beba od osam meseci takođe jedu hranu s manje ugljenih hidrata, iako konzumiraju voće i povrće, dok je suprug Džejms obožavatelj ugljenih hidrata i ne želi da ih se odrekne. Nakon odricanja od ugljenih hidrata, Keli otkriva da joj ne nedostaju, ali priznaje da ponekad ipak žudi za puterom od kikirikija. Ona upoređuje svoj odnos s ugljenim hidratima s onim zavisnika od droge. Sada smatra da je prekinula začarani krug zavisnosti zauvek i da joj ne nedostaju čak ni slatkiši.

 

Dijeta koja svima uspeva: Uz ovaj jelovnik izgubićete 10 kilograma za dve nedelje!

 

"Nemam želju za tom hranom. Kad sam bila na dijeti sa smanjenim udelom ugljenih hidrata, povremeno bih sebi dopustila slatkiše i to bi samo pogoršalo stvar", kaže Keli. Njeno gomilanje kilograma započelo je već u srednjoj školi, a po ličnom priznanju probala je svaku dijetu koja postoji, ali nijedna dugoročno nije urodila plodom.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani...

 

 

makonda-tracker