i ishrana i vežbanje

Dijeta i fitnes rutina Alesandre Abrozio: I nakon "penzije" od 7 godina na Victoria's Secretu je izgledala nestvarno!

0

Alelesandra se prvi put pridružila porodici Victoria's Secret- a 2004. godine, a ova 2024. joj je bila od velike važnosti, zato ništa nije želela da prepusti slučaju 

MANEKENKA POKAZALA DA SU ZA NJU GODINE SAMO BROJ
MANEKENKA POKAZALA DA SU ZA NJU GODINE SAMO BROJ foto: EPA / Mohammed Badra

Manekenka Alesandra Ambrozio pojavila se na modnoj pisti Victoria's Secret - a koja je održana pre nekoliko dana u Njujorku. Nakon sedam godina oduševila je publiku svojim izgledom i pokazala da su (43) za nju godine samo nebitan broj.

 

Alesandra se šetala pistom u smelom crnom donjem vešu, zajedno sa prepoznatljivim krilima Victoria's Secreta koja su bila njen zaštitni znak od kada je postala zaštitno lice ovog čuvenog brenda. 

 

Danas jedna od najpoznatijih manekenki sveta, Alesandra Ambrozio postala je poznata kada se prvi put pridružila porodici Victoria's Secret 2004. Postala je zaštitno lice Pink linije brenda i kasnije stekla svoja anđeoska krila.

Budući da je 2017. odlučila da se povuče iz manekenstva ovaj njen povratak izazvao je veliko oduševljenje kod obožavalaca i modnih entuzijasta, koji nisu očekivali da će se ona, zajedno sa Adrijanom Limom i Tajrom Benks, ponovo pojaviti na modnoj pisti. 


Samo dva dana nakon ovog važnog modnog događaja, Alesandra je na Instagramu podelila svoje uzbuđenje i pripreme koje su dovele do njenog iznenadnog povratka.

 

- Veoma jedinstveno iskustvo i veoma jedinstven osećaj znati da ponovo ulazim na modnu reviju Victoria's Secret. Mislim da nisam očekivala, ali, znate, život je pun iznenađenja -  rekla je ona u iskrenom videu, razmišljajući o neočekivanoj prirodi svog povratka. 

 

ALESANDRA AMBROSIO ODUŠEVILA NJUJUORK IZGLEDOM
ALESANDRA AMBROSIO ODUŠEVILA NJUJUORK IZGLEDOMfoto: Ouzounova / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Njen video je otkrio njenu opsežnu rutinu lepote i fitnesa u danima koji su prethodili emisiji. Od pažljive nege noktiju do uživanja u laganom doručku sa jajima i avokadom – povremeno uživajući u slanini – Ambrozio je pokazala svoju posvećenost održavanju zdravog načina života.

 

Fitnes režim: napaja telo i um


Ambrozio je istakala značaj fizičke aktivnosti u svemu tome. Njen režim vežbanja je uključivao kardio vežbe, uključujući trčanje na traci i džogiranje na otvorenom, uz rigorozni trening snage.

 

ALESANDRA AMBROSIO OTKRILA KAKO SE HRANI I KOLIKO VEŽBA
ALESANDRA AMBROSIO OTKRILA KAKO SE HRANI I KOLIKO VEŽBA foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Trbušnjaci, podizanje nogu i ciljane vežbe sa opterećenjem pomogli su joj da oblikuje svoje telo, fokusirajući se na ramena, leđa, ruke i noge.

 

Kao majka dvoje dece, Ambrozio balansira između održavanja fitnes forme sa porodičnim životom, često angažujući ličnog trenera za specijalizovano vođenje treninga.

 

Posle treninga, ona uživa u hranljivom proteinskom smutiju sa malo šećera, prepunom voća i povrća. Njena večera obično sadrži nemasne proteine, sa omiljenim jelima kao što su losos i špargle.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Kako peva Alesandra Ambrosio?

 

makonda-tracker