njene rutine

NE VOLI DA TRENIRA, slatkiše jede neograničeno: Tajna perfektne linije i ISHRANA Ane Pendić Radoš BEZ mnogo odricanja

1

Ana Pendić Radoš već godinama je javno lice, a bez previše truda uspeva da održi vitku liniju i zgodno telo.

Ana Pendić
Ana Pendićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka "Paparaco lova" i bivša "loto devojka" Ana Pendić (45) pune dve decenije je deo domaće javne scene, a izgleda, maltene, isto kao i kada se pojavila.

 

 

Ana Pendić živi srećnim životom, uz supruga Vojkana i ćerku Saru, a porodica obožava da putuje i provodi vreme zajedno. Lepa voditeljka svoj sjaj sigurno duguje i srećnom porodičnom životu, ali i malim rutinama i tajnama koje joj pomažu da održi dobru liniju i vitko telo.

 

Posle operacije kičme, iako ne voli da trenira, morala je da krene da vežba pomalo, a pomagalo joj je i plivanje. Iako ne voli da trenira, Ana obožava duge šetnje.

Tajna Aninog dobrog izgleda

 

Vojkan (Anin muž, prim.aut.) mi često kaže da 10 godina nisam potrčala (smeh). I nije daleko od istine, ne volim da trčim i vežbam, ali dosta pešačim, na 14. sprat često se penjem peške, a u poslednje vreme preskačem vijaču sa Sarom — rekla je ona svojevremeno.

 

 

Ana Pendić vodi računa o ishrani, ali slatkiša se ne odriče
Ana Pendić vodi računa o ishrani, ali slatkiša se ne odričefoto: Amir Hamzagic/ATAImages

Ishrana Ane Pendić Radoš

 

— Vodim računa o tome šta i kada jedem, najčešće je to voće i povrćejedem i meso, ali bih lako mogla bez njega. Slatkiša se ne odričem — rekla je za Story jednom prilikom Ana.

 

Veoma vodim računa o ishrani. Gotovo da ne konzumiram suhomesnate proizvode, meso jedem, mada bih mogla bez njega da živim, izbegavam mleko i gazirana pića, a obožavam sveže salate i voće. Jedini porok su mi slatkiši, tamanim ih u neograničenim količinama.

 

Bonus video

"KOJI JE CILJ POSTA, AKO NIJE DIJETA?" Teolog i nutricionista otkrili: Pored sređivanja spolja, zaboravljamo da brinemo O OVOME

 

makonda-tracker