"bila sam troma"

Kad je vaga pokazala 120 kg, rekla je — KRAJ! Evo kako je Martina Vrbos smršala 50 kg i dovela liniju do SAVRŠENSTVA

0

Pogledajte kako je pevačica Martina Vrbos skinula višak kilograma nakon porođaja.

Pevačica Martina Vrbos je uz ishranu i trening smršala 50 kilograma.
Pevačica Martina Vrbos je uz ishranu i trening smršala 50 kilograma.foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Martina Vrbos postala je poznata široj publici nakon učešća u rijaliti programu "Survivor".

 

Ona već godinama živi u Srbiji gde gradi karijeru i uživa u porodičnom životu.

 

Sa suprugom Bogoljubom Vidakovićem ima dvoje dece, a kako je priznala jednom prilikom, nakon prvog porođaja se dosta ugojila, pošto se suzdržavala u trudnoći. 

 


- Naglo sam se ugojila posle trudnoće, pošto nisam mogla da jedem šta sam htela dok sam bila u drugom stanju. Bila sam željna svega, pa je na mom meniju bila isključivo nezdrava hrana. Mahnito i histerično sam jela brzu hranu i pila gazirana pića u neograničenim količinama, a slatkiši su bili neizostavni. Čini mi se da sam preko noći dogurala do tih famoznih 120 kilograma - priznala je Martina jednom prilikom.

 

Veoma se loše osećala i rešila je da smrša. 

 


- Sporo sam se kretala, butine su mi se trljale jedna o drugu, a to je odvratan osećaj. Bila sam troma, sve mi je bilo teško da radim - ispričala je ona.

 

Kako je otkrila za Informer Martina je otkrila autofagiju i na taj način je smršala 50 kilograma.


- Čula sam za autofagiju od prijatelja, koji je na tom režimu dosta smršao, a jeo je sve što je želeo. Odlučila sam i ja da probam. Svaki dan jedem šta hoću po šest sati, a 18 sati ne jedem. Prestanem da jedem u 16 časova, a počnem ujutru u 10. Prvih nekoliko dana mi je bilo katastrofa. Mislila sam da ću se srušiti od gladi. Ali sada mi je najnormalnije da ne jedem. I odlično se osećam, imam mnogo više energije - kaže Martina.

 

U njenoj ishrani su dominirale namirnice poput ribe, potaža i salata, ali je priznala da ponekad "zgreši" i burekom. 

Uz ishranu, pevačica je odlučila da se posveti i treniranju.


- Vežbam tri puta nedeljno. Toliko se dobro osećam da imam potrebu da pomažem i drugim ljudima da smršaju. Planiram da pokrenem svoj program u kom ću žene savetovati i bodriti ih da promene svest o zdravom načinu života. Ja najbolje znam kako im je jer sam prošla kroz sve to - ispričala je ona..

 

Martina sada ima 70 kilograma, ali cilj joj je da smrša još 12. 

 

- Želim da imam 58 kilograma, tako da moram da smršam još 12 da bih bila top riba. A tada ću, čini mi se, gola šetati ulicama, da svi vide koliko sam zgodna - našalila se Martina.

 

BONUS VIDEO

 

Dijeta sa jajaima

 

makonda-tracker