I nije tako teško

NISAM IMALA MOTIVACIJU DA SMRŠAM: Sada šetam ulicom sa samopouzdanjem bez straha od osuđujućih pogleda!

0

Svakodnevno sam dobijala na težini i svi zglobovi su počeli da me bole zbog težine koju sam nosila.

foto: Profiemedia LJSphotography / Alamy
foto: Profiemedia LJSphotography / Alamy

Znala sam da će se 110 kg vrlo brzo pretvoriti u 130 kg ako ovako nastavim. Bila sam umorna od povreda i pogleda koje sam svakodnevno dobijala na ulici od prolaznika u mimohodu zbog svog izgleda, kao i zbog toga što više nisam mogla da stanem ni u jedan komad odeće iz svog ormana.

 

Znala sam šta mi je potrebno da bih uspela u ostvarivanju svojih ciljeva, ali mi je nekako uvek nedostajalo motivacije da izguram do kraja. Green Fit biljne kapi za mršavljenje su mi dale baš tu dodatnu motivaciju koja mi je bila potrebna da istrajem i stignem do željene kilaže.

 

Biljne kapi, Green Fit - Wellgreen
foto: Green Fit - Wellgreen, Promo

 

Mnogo toga se sada promenilo na bolje – ja i moja deca zajedno se zdravije hranimo. Aktivnija sam i češće se viđam sa prijateljima i svakodnevno sam u pokretu. Osećam tako dobro i puno energije da je to neverovatno. Sada šetam ulicom sa samopouzdanjem, bez straha od osuđujućih pogleda!

 

 

Green Fit biljne kapi predstavljaju kombinaciju tinktura i ekstrakata čiji aktivni sastojci pospešuju metabolizam, regulišu probavu i eliminaciju suvišne tečnosti, te na taj način olakšavaju razgradnju masnih naslaga. Kapi povoljno deluju na smanjenje i održavanje željene telesne težine.

 

 

makonda-tracker