iskrena je

Nije tajna kako je izgubila 20 kilograma: Snežana Đurišić otkrila RECEPT uz pomoć kojeg je liniju dovela do savršenstva

8

Ona je ispričala koja je tajna njenog zavodljivog izgleda. 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Snežana Đurišić uspela je da izgubi 20 kilograma i da svoje telo dovede do savršenstva. Ono šta je mnoge interesovalo u vezi sa njom jeste koji je to recept koji je njoj pomogao da smrša. 

 

 

— Neko sam ko je hedonista, pa se stoga dešavaju oscilacije u kilogramima. Veliki broj kilograma sam skinula `92. godine, dok sam živela u Americi i to je bilo na način o kom sam već govorila i kom se već pisalo. Od tada vodim računa da oscilacije ne budu velike. Redovno vežbam sa fitnes instruktorkom Danijelom u udobnosti svog doma, idem na razne tretmane koji prijaju koži mojih godina, negujem se… Uz sve ovo što možemo raditi za sebe po svom izboru, najveća lepota dolazi iznutra. Najlepši nakit je zadovoljstvo i žena je najlepša onda kada je voljena i kad voli — govori kroz osmeh Snežana, koja nema pomoć nutricioniste.

 

1 / 6 Foto: Dragana Udovičić

 

— Nemam pomoć, sama sam sebi nutricionista. Mada sam ranije koristila usluge nutricioniste. Svesna sam da ne treba da imam slatkiše i testa u svojoj ishrani, koje inače obožavam, pa kada se usudim da to sebi dozvolim, trudim se da to budu male količine. Vanja stvarno voli sve da jede. Šta god da spremim, oduševi se, ali izdvojiću moj čuveni sataraš, odnosno bećar paprikaš, to nam je omiljeno jelo — rekla je Snežana i priznaje da je uspela da se reši velikog poroka.

 

Ranije sam konzumirala nikotin, ali već 12 godina sam oslobođena te loše navike. A ako se slatkiši broje u porok, onda imam jedan — iskrena je pevačica, piše Svet.

 

 

makonda-tracker