isprobajte!

Izbacite ove 3 stvari iz ishrane i izgledaćete MLAĐE: Poznati voditelj otkrio svoj TAJNI RECEPT za mršavljenje

0

Sajmon Kauel je na početku pandemije doživeo stravičnu nesreću nakon pada sa električnog biicikla, tada je doživeo potres mozga i povrede kičme.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Sajmon Kauel je idejni tvorac i sudija emisija X faktor i Ja imam talenat, a njegove novi izgled šokirao je javnost. Naime, on je vidno smršao i izgleda bolje nego ikad.

 

Sajmon ističe da je za njegov izgled zaslužna određena ishrana, napominje da nije operisao želudac, ali je nakon nesreće koju je doživeo izgubio deset centimetara u struku!

Otac najvećih svetskih muzičkih takmičenja tvrdi da je izbacio iz ishrane šećer, mlečne proizvode i gluten i da je upravo to tajna dobrog izgleda.

 

- Ukidanje svega toga je ono što je zaista napravilo razliku. Ironično, bio sam na biciklu dok sam vežbao", izjavio je ovaj muzički mogul koji se još uvek oporavlja od nesreće, a, iako je voleo da prelazi kilometre svojim biciklom, što mu je, po sopstvenom priznanju, bilo i korisno i zabavno, sada je rešio da ga isključi iz svoje rutine za održavanje kondicije - rekao je Sajmon.

 

Vežbanje i dobra ishrana su jedini recept koji preporučuje Kauel, a zanimljivo je da pad sa bicikla nije bio prvi peh ovog čoveka. On je pao i sa stepenica u svom domu u Londonu, ali to nije imalo značajnije posledice.

 

 

makonda-tracker